9/10/16

A punt per la nova temporada.

Waterpolo Sallent, preparats?.
Desprès d´un llarg estiu, i l´apagada en publicacions, els equips de Waterpolo del C.N. Sallent tornan a encarar la nova temporada amb ganes de començar. Molts canvis aquest estiu, sens dubte el més important, que no l´unic, el relleu en la direcció tècnica. Angel Peirón, onze anys entrenador dels equips, deixava el seu lloc per emprendre un nou projecte a Manresa, molta sort mister. Jordi López Sagrera va ser escollit el seu substitut i dirigeix la secció des de el dia 1 de Setembre.

Jordi entrena l´equip absolut masculí que segueix a la primera divisió catalana a més del cadet i de l´infantil mixt. A part de això, que no suposa cap canvi respecte l´últim any, la col-laboració entre la directiva i Jordi, ha permès la posada en marxa des de principi d´aquest mes de l´Escola de Waterpolo que ha de ser el futur aliment dels equips sallentins en un futur. Molt per treballar.

Desprès de aquest més de i mig de durs i bons entrenaments de pretemporada podem dir que els equips esperan amb moltes ganes el començament de la temporada oficial amb reptes diferents en funció de cadascun dels equips.

En el cas de l´absolut, podem parlar de continuïtat del jove equip però més reforçat amb algunes incorporacions. Amb 12 llicencies fixes i la més que probable inclusió a l´equip en partits dels dos cadets, Ivan i Arnau i potser algun més en un futur no gaire llunya. Les novetats venen de la ma d´Arnau Noguera cedit, Aleix Estany, Joan Vila i Xavier Castaño, tots ells tornant a la disciplina sallentina.

Els cadets mantenen el bloc de l´any passat ja que la base de l´equip era de primer any i la incorporació dels jugadors que venen de l´infantil. Esperem coses bones d´ells confirmant la bona marxa de la passada temporada.

Diferent es la realitat de l´equip infantil amb força noves incorporacions de jugadors nous sense experiència, Equip en formació que ha de créixer progresivament recolzat en el veterans que continuan de la temporada passada. Tenim temps per progressar i el treball esta sent molt bo.

Un altre novetat serà la nova equipació dels equips. Amanita Sound patrocinarà la secció aquest any i aviat ho podrem veure reflectit en forma dels nous banyadors. Aviat, us presentarem els nous banyadors de la secció així com el nostre nou esponsor.

A tots els jugadors, responsables tècnics, directiva, delegats, pares etc. Ens toca fer que aquest nou projecte vagi prenen forma i gaudim tots un altre temporada d´aquest bonic esport. Molta sort.
5 glops Waterpolo Sallent !!!.