16/10/16

Derrota esperada a Rubi.

C.N. Rubí B 13 C.N. Sallent 5
Lliga Catalana 1ª Divisió Absolut Masculí.

Dificíl començament a la piscina del campió de la temporada passada per pensar en fer un resultat positiu, vista la categoria dels locals. Però bo per anar posant l´equip a punt i encaixar totes les peces de cara als partits més importants amb els rivals de la nostra lliga.

No podem estar descontents, tots i les errades tècniques que es van fer evidents al set sallentí, llançaments que propiciaven contraatacs, tirs desprès de moltes amenaçades i en posicions massa escorades, etc, etc que a ben segur s´aniran polint amb el pas dels entrenaments i els partits.
 La actitud de l´equip força bona, evidenciant un bon to físic, molt afavorit també per la bona rotació de la banqueta del tècnic J.López, i com a nota molt positiva que quant es defensava en igualtat els sallentins posaven en dificultats l´atac local. Res a veure amb el resultat de l´any passat, 22-3.

Tot i això també cal dir que continuem entrant als partits freds. Un altre vegada un parcial negatiu de sortida, 4-0, va deixar molt clara la diferencia de intensitat amb la que entran els rivals al partit vers la nostre, això fa que sempre anem a remolc fent les coses més complicades. Nomes X.Pelegrí va anotar a les acaballes del quart. 4-1 de parcial.

Segon quart amb l´equip ja molt mes assentat al partit tot i que els locals van continuar manant. Als dos gols locals va respondre el cadet I.Ruiz amb un sorprenent llançament des de la cantonada que va entrar per la escaira contraria superant al bon porter local D.Calvo, un il·lustre veterà, tancant el quart amb un altre gol local i parcial de 3-1.

El tercer quart va ser el millor dels sallentins, aguantant 6 minuts de parcials amb la porteria a 0 i arribant a posar-se per davant amb gol de A.Noguera i tancant el parcial el mateix jugador en un parcial de 2-2. El 9-4 era un resultat més que digne davant un bon rival.

A l´ultim quart l´equip no va poder aguantar l´embrencida local que buscava més diferencia al marcador i els sallentins van abaixar una mica el bon nivell exhibit al tercer quart. Això va permetre acabar als locals amb major diferencia desprès d´un parcial de 4-1 que deixava a l´electronic el 13-5 final.

Bon començament tot i que hi ha molts aspectes a polir per afrontar amb més possibilitats els partits realment importants, sense anar més lluny el pròxim cap de setmana ens visita El Vallirana.
Arbitratge dels senyors Illescas i Massegu que van xiular 7 exclusions al Rubí per 6 al Sallent.

Parcials: 4-1, 3-1, 2-2, 4-1.
C.N. Rubí: D.Calvo, J.Alonso ( 3), E. Culet (1), A.Paez, E.Jimenez (2), J.Carrasco (1), N.Lenard (1), O.Israel, J.Pina (2), J.Vernet (1), S.Sampons (1), I.Pina (1), S.Sabaté.

C.N. Sallent: JX.Pallarès, M.Manrique, I.Ruiz (1), S.Cabrera, A.Garrido, A.Estany, X.Pelegrin (1), X.Castaño, A.Montalà, A.Noguera (3), E.Cano, R.Boixader, J.Vila.