30/10/16

Superioritat visitant.

C.N. Sallent 7 - C.N. Hospitalet 13
Lliga Catalana 1ª Divisió Absolut Masculí

Despistat va sortir el set sallentí el passat divendres en el partit avançat de la tercera jornada de lliga de 1ª divisió, deixant que els visitants, anotessin dos gols amb facilitat en el primers minuts del quart, tot i refer-se per acabar el quart amb empat desprès dels gols de R.Boixader i A.Estany. Algunes oportunitats clares desaprofitades no van permetre que l´equip sallentí, que ja tancava be la seva defensa i movia la pilota en atac, marxes amb diferencia favorable al final del quart.

Aquí va acabar tot, els visitants van començar a pressionar fort el tir exterior sallentí, i la falta de mobilitat de l´equip, espès en atac, sumada als molts errors defensius que permetien amb massa facilitat les entrades dels visitants, provocaven desajustos defensius que eren ben aprofitades pel set d´Hospitalet, un dels favorits de la categoria. Al final del quart un parcial rotund de 1-5 deixava el partit molt i molt complicat mes per la sensació de no jugar be, massa tous, que pel propi parcial en si.

Intercanvi de banquetes i cap canvi a la piscina, el equip visitant continuava fent molt mal en atac i els llançadors locals no trobaven les posicions per poder fer mal, sumat que el joc a la boia tampoc aconseguia treure rendiment clar en forma de gols i exclusions. Tot plegat es traduïa en un 2-5 de parcial que deixava el partit sentenciat amb un acumulat de 5-12.

L´últim quart va servir perquè el jove equip sallentí es reivindiques i davant la major permisivitat visitant s´anotes el quart amb un parcial de 2-1 que en cap moment va inquietar al set visitant.

Desprès de les bones expectatives generades a l´últim partit davant el Vallirana s´esperava una mica més de l´equip, que tot i que no es va entregar en cap moment, si que no va donar les mateixes bones sensacions de l´últim partit tot i ser conscients d´enfrontar-se a un rival que no es de la nostre lliga.
El pròxim dissabte, un dels partits marcats al calendari, la visita del Sant Adrià, un rival dur, amb el que caldrà estar a l´alçada per poder aspirar a sumar els primers punts.
Arbitratge de R.López i O.JaumeAndreu que van xiular 11 exclusions a cada equip i 1 penal als locals.

Parcials: 2-2, 1-5, 2-5, 2-1.
C.N. Sallent: JX.Pallarès, M.Manrique, I.Ruiz, S.Cabrera (2), X.Ramos (2), A.Estany (2), X.Pelegrín, X.Castaño, A.Montalà, A.Noguera, E.Cano, R.Boixader (1), J.Vila

C.N. L´Hospitalet: A.López, D.Pereira, C.García (1), O.Bartolome, C.López (1), A.Crespi, X.Mendez (2), C.Carrera, R.Muñoz (4), A.Rico (2), J.Fernández, M.Gispert (3), J.Ferrandis.