23/10/16

El Montju es mostra superior.

C.N. Montjuïc B 11 -C.N. Sallent 5
Lliga Catalana Cadet Masculí ( Grup D, 9-23 )

Els sallentins es presentaven a la piscina de la muntanya màgica de Montjuïc amb ganes de mesurar les seves forces davant un dels favorits del grup. No era el millor dia, amb 3 baixes, l´equip es presentava amb nomes 8 efectius per jugar el partit en un dels camps grans de la categoria i davant un equip superior tot i ser la seva versió B.

Ven palesa va quedar la diferencia ja al primer quart. Tot i la igualada inicial al marcador amb 1-1 desprès de gol de I.Ruiz en jugada de superioritat els locals van anar imposant la seva plantilla fins arribar al final del quart 4-1.

El segon quart va començar amb gol local que seria l´únic del quart. Les rotacions de la banqueta visitant i la millor defensa sallentina van provocar que la resta del quart fos infructuós per tots dos equips tot i que els sallentins no feien sensació de poder aixecar el partit.

A la represa intercanvi de gols constant, els sallentins escurçaven la diferencia que ràpidament era contrarestada per l´atac local fins a 3 ocasions firmant un bo parcial de 3-3 que deixava els 4 gols de diferencia abans de l´últim quart. Gols d´aquest quart de I.Ruiz i A.Garrido (2).

L´últim amb l´equip sallentí ja amb dificultats per les exclusions i el cansament per el nul fons de banqueta de l´equip, ja no va poder fer res més que veure com un parcial de 3-0 local sentenciava el partit abans del gol de M.Cer
ezo als últims segons per acabar amb un clar 11-5.

Derrota esperada i bona disposició de l´equip tot i no poder disposar de tota la plantilla. Els jutges dels partit van xiular 6 exclusions per equip i un penal al locals.

Parcials: 4-1, 1-0, 3-3, 3-1.
C.N. Montjuic B: A.García, A.Lara (2), A.Herrera, A.Ponferrada (2), G.Gil (1), A.Avellaneda (1), D.Casanovas, A.Cubells, A.González, V.Marín (4), P.Lasmarias (1), N.Suñe, E.Garcìa.

C.N. Sallent: I.Chircu, J.Tapia, G.Guillen, I.Ruiz (2), M.Cerezo (1), A.Pardo, A.Garrido (2), Ll.Pérez.