23/10/16

A l´absolut nomes li falta saber guanyar.

C.N. Sallent 10 -C.N. Vallirana 13
Lliga Catalana 1ª Divisió Masculina

Poc, molt poc va falta per tenir opcions de sumar els primers punts i fins i tot la primera victòria de la temporada. L´equip va jugar 2 primeres parts molt bones,  marxant amb clara diferencia al descans, però en els moments decisius, quan s´ha de saber estar per guanyar el partit, quan el contrari molt més expert que tu pressiona i el partit es torna dur de veritat, els sallentins no van saber estar a l´alçada tot i tenir opcions fins als últims minuts. Ara que l´equip ja sembla un equip de waterpolo de veritat, que es competitiu, que anota, es posiciona be tan en atac com en defensa i no amaga el cap en cap moment. Nomes falta això, aprendre a guanyar. Amb la plantilla més jove de la categoria aquest es el repte.

Primer quart fantàstic, els visitants sortien mig adormits esperant que l´equip sallentí s´asembles més al de l´any passat i es van trobar amb la gran sorpresa quan al final del quart perdien 4-1. Els sallentins havien llençat amb facilitat, mossegaven en defensa i circulaven la pilota amb paciència. Gols de A.Estany, S.Cabrera i A.Noguera que posaven el 3-0 abans del gol visitant i posterior gol local que tancava el quart de A.Montalà. La linea exterior funcionava a la perfecció.

Segon quart ja més igualat però amb el sallentins sense perdre el bon joc. Continuava el bon moviment de pilota i els moviments en atac eren fluids tot i les encara errades de saber quan s´ha de fer una entrada o no pròpies de una plantilla tan i tan jove per la categoria. S.Cabrera ampliava la diferencia abans que els visitants retallessin amb dos gols seguits. S.Cabrera tornava a mantenir la diferencia de 3, nou gol visitant i A.Estany deixava al final del quart les coses com estaven 7-4.

Instruccions clares a la banqueta, "vigileu que aniran endurint el partit" i sobretot la clara consigna de no mirar el marcador, només per saber el temps que queda. Tal i com havia dit el tècnic J.López, l´equip visitant va endurir força més el partit pressionant molt el joc exterior i no deixant tan lliure el llançament. Aquí els sallentins van perdre el seu bon joc, els moviments ja no eren trencadors, el moviment de pilota ja no era fluid i l´equip visitant escorçava la diferencia fins igualar el partit a 7. I.Ruiz torna a donar un respir abans dels dos gols finals del quart 8-9.

Igualada local a l´inici del quart, A.Noguera, i fruit de la pressió començan a arribar les exclusions i una vermella a X.Ramos que va perdre els nervis i que fan perdre la concentració als sallentins tot i arribar a falta de 2 minuts 10-11 amb gol de A.Estany abans de fer la tercera exclusió. Dos gols finals dels visitants van posar el punt final a un bon partit.
Arbitratge dels senyors Verdejo i Lloret que van xiular 9 exclusions, 1 penal i una vermella als sallentins per 6 exclusions al set de Vallirana.

Parcials: 4-1, 3-3, 1-5, 2-4.
C.N. Sallent: JX.Pallarès, M.Manrique, I.Ruiz (1), S.Cabrera (3), X.Ramos, A.Estany (3), X.Pelegrin, X.Castaño, A.Montalà (1), A.Noguera (2), A.Garrido, R.Boixader, J.Vila.

C.N. Vallirana: D.López, S.Calomardo, A.Rodríguez, A.Romera, A.Santos (1), A.llorente, D.Ramirez, C.Sañudo (2), A.Castillo (2), E.Rodríguez, M.Contreras (1), A.Contreras (7).