16/10/16

triomf gratificant.

C.N. Sallent 11 - Andorra Taurons Encamp 1
Lliga Catalana Infantil Mixt ( Grup E, 21-32).

Superioritat clara de l´equip sallentí que ha solventat el seu primer partit amb més facilitat de la esperada. L´equip reconstruït aquest estiu i amb molts jugadors nous ha donat millor rendiment del a priori esperat en base als jugadors més veterans de l´equip aportant una victòria que dona tranquilitat per continuar treballant de cara al futur i encaixant poc a poc les noves peces que segur seran importants properament.

La llauna l´obria M.Montalà al primer quart, tot i que als sallentins els hi costava obrir diferències, 1-0 i 0-0 al segon parcial no donaven la tranquilitat necessaria perquè l´equip es deixes anar i s´atrevis a buscar la porteria rival.

Tercer i quart partit amb més han fet que els sallentins guanyessin en joc, amb dos parcials de 2-0 que deixaven el marcador en un tranquilitzador 5-0 han permès que els jugadors comencessin a treure els dubtes i a buscar la porteria rival, tot i evidenciar que hi ha molta feina per fer i que el camí no serà gens fàcil. P.Díaz per partida doble i M.Fernàndez i J.Tapia han estat els realitzadors d´aquest dos quarts.

El cinquè quart ha estat el més realitzador per part sallentina amb un parcial de 5-1 amb l´equip ja amb més confiança i amb els jugadors amb més experiència a l´agua,P.Díaz amb 3 gols i J.Tapia amb 2 marcaven les diferències i l´equip andorrà anotava el seu únic gol. Amb 10-1 a l´electronic de la piscina sallentina minuts pels menys habituals que han firmat un últim quart també favorable amb gol de M.Fernàndez.

Molta feina a fer tot i la fàcil victòria per poder fer evolucionar l´equip i ser minimament competitiu de cara a mitjans de temporada. De moment ens quedem amb el bon regust de la victòria i amb les bones sensacions i amb el pas endavant dels més veterans de l´equip.
Arbitratge de C.Monterde que ha xiulat 3 exclusions a l´equip andorrà.

Parcials: 1-0, 0-0, 2-0, 2-0, 5-1, 1-0.
C.N. Sallent: F.Raya, D.Sagues, P.Diaz (3), L.Ormenisan, F.Trias, H.Vicente, J.Tapia (3), C.Fabrega, M.Montalà (1), G.Diaz, M.Fernández (3).

Andorra Taurons: R. de Oliveira (1), A.Mossol, U.Togues, U.Serrano, C.Teruel, R. de Sousa, P.Sarda, J.Martínez, M.Coca, M.Gómez, L.Torrell, J.Abella, M.Castillo.