23/10/16

Tornan a sorprendre.

C.N. Banyoles 6 -C.N. Sallent 10
Lliga Catalana Infantil Mixt ( Grup E )

Ho han tornat a fer, si l´altre dia era l´Andorra a casa avui els joves sallentins, equip encara amb formació i que continua incorporant nous jugadors a la seva plantilla a cada setmana que passa, han tornat a guanyar amb suficiència i claredat aquesta vegada en piscina foranea, a Banyoles, ni els mes optimistes de nosaltres esperaven que el començament seria tan bo tot i que sabem que arribaran rivals molts més difícils i que sens dubte ens baixaran a terra. De moment gaudim del bon moment.

Tot i que els sallentins començaven perden res a fet abaixar el cap, i de seguida han remuntat el partit amb gols de J.Tapia per arribar al final del quart manant al marcador. Això nomes ha estat l´entrant que donava pas a un segon quart excepcional on els sallentins es feien amos i senyors del partit fent encaixar als locals dos parcials de 0-2 i 1-2 amb gols de J.Tapia (2) erigint-se en referent clar de l´atac i M.Montalà i D.Sagues.

A la represa desprès de l´intercanvi de banquetes i per si hi havia algun dubte, un quart parcial  0-2 amb gols de M.Fernández i M.Montalà, molt important el paper de les noies d´aquest equip que son responsables de la majoria del bon joc de l´equip. 2-8 molt clar.

El cinquè i sisè quart sobre tot, oportunitat per donar descans i deixar a l´aigua molta més estona als nouvinguts, que no ho han fet pas malament, aguantant el resultat amb dos parcials de 2-2 i 2-0 que en cap moment feien perillar el resultat final 6-10 i segona victòria en 2 partits a la espera de rivals que s´esperen més complicats.
Arbitratge amb 7 exclusions i un penal als jugadors de Banyoles per 3 exclusions als sallentins.

Parcials: 1-2, 0-2, 1-2, 0-2, 2-2, 2-0.
C.N. Banyoles: F.Casanoves, E.Gómez, O.Güell, M.Coma, M.Carresa (1), M.Masdevall, A.Pera, M.Güell, M.Nadal (4), A.Rodríguez, E.Riera (1), M.Rodríguez.

C.N. Sallent: F.Raya, D.Saguès (1), D.Fernández, L.Ormenisan, G.Trias, H.Vicente (1), J.Tapia (5), C.Fabregas, M.Montalà (2), G.Diaz, R.Fernández, M.Fernández (1).