16/10/16

El cadet comença amb bon peu.

C.N. Sallent 10 - C.W. Figueres 8.
Lliga Catalana Cadet Masculí ( Grup D, 9-25 )

Es donava el tret de sortida a la temporada oficial dels equips sallentins de la secció amb el partit de categoria cadet. Dubtes i molts nervis per veure quin seria el rendiment a l´aigua desprès del dur mes i mig d´entrenaments de pretemporada, però sense cap partit on es pugues veure el potencial de l´equip tot i mantenir gran part de la base de l´any passat.

Primer quart amb domini dels sallentins i molts errors defensius, bona col·locació i el joc d´equip per sobre del joc més individual d´altres ocasions. El resultat final 4-3 del quart no donava tranquilitat tot i la sensació de certa superioritat dels sallentins, el marcador no ho reflectia anant els visitants bona part del quart un gol per sobre fins l´empat a 3-3 i posterior gol sallenti per concloure el quart. Els gols d´aquest quart anotats per A.Garrido (3) i M.Cerezo.

Amb I.Ruiz a la banqueta per 2 exclusions el segon quart va ser molt més igualat, Gol sallentí de M.Cerezo que donava la primera diferencia de 2 gols tot i que l´atac sallentí ja no tenia la mateixa fluidessa del quart anterior però si tancava la porteria únicament foradada pels visitants a 3,30 del final del quart que faria definitiu el parcial.

El tercer quart va definir el partit. Els sallentins tornaven a moure la pilota i les ocasions de gols tornaven a aparèixer, millorant la possessió i la definició. A.Pardo i J.Tapia posaven el 7-4 i tot i retallar diferències l´equip visitant, novament dos gols, aquesta vegada de I.Ruiz de penal i Ll.Pérez deixaven en 3 minuts molt bons de quart una diferencia de 4 gols que semblava quasi definitiva. L´encert visitant va reduir a dos i novament A.Garrido tornava al final del quart una diferencia tranquilitzadora de 3 gols, 10-7.

A l´últim quart l´equip de Figueres va posar tot el que li quedava. Els sallentins no veien porteria, nomes van ser capaços de reduir la diferencia final en un gol per deixar el resultat final en 10-8.

Bon començament tot i ser el primer partit i molt recorregut per davant, les sensacions son bones.
Arbitratge a carreg de Ruiz i Saura que van xiular 10 exclusions als sallentins per 6 i 2 penals als visitants.

Parcials: 4-3, 1-1, 5-3, 0-1
C.N. Sallent: I.Chircu, J.Tapia (1), G.Guillen, S.Vendrell, I.Ruiz (1), M.Cerezo (2), A.Pardo (1), A.,Garrido (4), Ll.Pérez (1), M.Castro.

C.W. Figueres: S.Busquets, B.Subies (1), E.Gironella, A.Mateo (2), M.Ferrer, A.Ramí (1), T.Tapia (1), A.Coll (1), A.Villarejo (1), A.Pérez, J.Delaguy (1)