6/11/16

Derrota dolorosa.

C.N. Sallent3 - C.W. Sant Adrià 14.
Lliga catalana 1à Divisió Abs.Masc.

Decepcionant el partit del jove equip sallentí ahir a casa davant un dels rivals amb els quals a priori es podia somniar en tenir posibilitats de puntuar. Només al primer quart, el sallentins van presentar oposició a l´experimentat equip visitant, tot i no haver portat perill a la porteria rival, abans que els seus propis i continus errors, l´enfonsesin sense veure cap poder de reacció. Els 3 gols finals deixant molt clar el poc poder ofensiu de l´equip.

Primer quart competit, amb l´equip rival molt pressionant i dificultant el moviment del sallentins que en cap moment van saber trobar opcions clares d´atac. Defensivament l´equip no ho feia malament i únicament un gol visitant a mig quart va marcar la diferencia del quart.

L´inici del segon quart va marcar la resta del partit. L´equip es va descomposar, cometent molts errors en les passades i pèrdues de pilota que permetien ràpids contraatacs visitants i desequilibris que feien fàcil l´atac rival, que en 3 minuts de quart feien un parcial rotund de 0-4 que treia del partit als locals. A.Estany feia el primer gol que no tenia continiutat i a l´últim minut del quart els visitants restablien la diferencia. Al descans 1-6.

Tot i els intents per motivar a l´equip i per convèncer als jugadors que el partit no estava perdut per part de J.López, la veritat es que el guio va seguir inalterable, més errades, falta de aptitud davant la continua pressió rival sobre passe que es traduien en continus pèrdues o en tirs a porteria en posicions dolentes, a més de veures desbordats defensivament. Tot això procava un altre parcial dolent de 0-3, que deixava un acumulat de 1-9 i el partit sentenciat.

A l´últim quart persistien el problemes i l´equip es va desquiciar començant a patir exclusions que tornaven a deixar jugadors exclosos en situacions on sempre sur beneficiat el més llest, un altre problema ja vist en altres partits. Al final els gols de A,Noguera i X.Pelegrín deixaven el parcial en 2-5 i un humiliant 3-14 final.
Arbitratge de Daura i Perelló que van xiular 10 exclusions i 1 penal als locals i 6 exclusions visitants.

Parcials: 0-1, 1-5, 0-3, 2-5.
C.N. Sallent: JX Pallarès, M.Manrique, D.Holgado, S.Cabrera, X.Ramos, A.Estany (1), X.Pelegrín (1), X.Castaño, A,Montalà, A.Noguera (1), R.Boixader, J.Vila

C.W. Sant Adrià: G,Tomas, B.Ramón (4), A.Medialdea, A.Perera, E.Sanchéz (2), F.Roque (2), S.Font (1), E.Ferrer (2), M.Molero, D.Paredes (1), R.Rustarazo, V.Multierno, R.Hernández.