27/11/16

Revifada dels cadets.

C.N. Sallent 12 - C.N. Montjuïc B 12
Lliga Catalana Cadet Masculí ( Grup D )

Partit molt igualat, i el que es més important, el cadet va oferir una imatge molt més bona del que havia ofert en els últims dos partits. L´equip va sortir amb moltes ganes de fer-ho millor, de mantenir l´esperit de lluita i anar a buscar el partit, llàstima dels últims minuts de partit on l´equip no va saber tancar el partir quan el tenia tot de cara, però molt contents del canvi de imatge i de la lluita exhibida durant tot el partit.

Tot i el gol inicial dels visitants, els sallentins no perdien la posició al camp i I.Ruiz en jugada de superioritat anotava l´empat i M.Cerezo no dubtava en el llançament en la següent jugada de superioritat per donar la volta al partit. Només a l´últim minut els barcelonins empataven i A.Garrido establia el definitiu 3-2 a l´últim segon del quart.

Segon quart on cap dels dos equips aconseguia foradar la porteria rival, lluitant les posicions i mantenint la bona disposició defensiva. I.Ruiz anotava novament en jugada de superioritat i de seguida els barcelonins retallaven la diferencia també en superioritat  i I.Ruiz responia, 5-3 per donar pas a uns dolents 3 minuts finals on els sallentins van perdre el lloc rebent 3 gols seguits que el feien marxar al descans 5-6.

Intercanvi de banquetes i el partit es reprèn de la mateixa manera que a l´inici, gol visitant que posava les dubtes a la piscina sallentina de si l´equip es refaria o s´enfonsaria com en els últims partits. Aquesta vegada l´equip es va refer dissipant tots els dubtes, A.Garrido i M.Cerezo per partida doble aixecaven el partit amb 8-7 que no van poder aguantar rebent un altre gol a l´últim minut 8-8.

L´últim quart una bogeria, tots dos equips veien la posibilitat de guanyar el partit i això va provocar errades i un intercanvi de cops, gol de M.Cerezo ahir molt efectiu, empat i I.Ruiz de penal i A.Garrido posaven la diferencia de 2, reduïa el Montju i novament S.Vendrell posava el 12-10 a 4 minuts del final. L´equip podia haver marxat del tot però els braços començaven a notar la responsabilitat, i quan perdones, l´altre sempre aprofita podent empatar el partit en un parell de errades en jugades de contraatac quan calia mantenir el cap més fred.

Tot i la decepció cal veure el costat positiu, la reacció de l´equip molt clara, el joc molt millor, es lluita i es creu, contents, esperant que aquest partit sigui el punt d´inflexió per continuar creixent com equip.
Arbitratge de D.Sulla i F.J. Blanco que van xiular 10 exclusions als sallentins per 8 exclusions i un penal als visitants.

Parcial: 3-2, 2-4, 3-2, 4-4.
C.N. Sallent: I.Chircu, J.Tapia, G.Guillen, P.Pérez, G.Diaz, I.Ruiz (4), M.Cerezo (4), A.Pardo, S.Vendrell (1), A.Garrido (3), M.Castro.

C.N. Montjuic B: A.García, P.Lara, A.Herrera (5), B.Cubells, P.Vlad (1), N.Suñe, D.Casanovas (1), A.Cubells (1), M.González, A.Avellanedo (2), I.Sánchez (2), E.Mateos.