6/11/16

Bones sensacions.

C.N. Olot 14 -C.N. Sallent 3
Lliga Catalana Infantil Mixt ( Grup E ).

Tot i que la derrota no es pot negar que es voluminosa, s´ha de posar dintre del context actual d´aquesta plantilla tant jove. L´equip practricament refet a correcuita a partir del mes setembre amb molts nan@s que sumen la seva primera temporada en aquest mon, no deixa de sorprendre jornada a jornada. Van ser capaços de guanyar folgadament els seus 2 primers partits i ara ens sorprenen amb un derrota clara però donant molt bones sensacions vs el rival més fort del grup amb diferencia. Tots esperàvem que es tanques el marcador abans del final i no ha estat així. L´equip ha aguantat fins el final del 4rt quart abans que s´acabes la benzina els dos últims quarts per la superioritat local.

Sortida local buscant definir el partit amb rapidesa que suma un primer parcial de 3-0 que ensenyava la clara diferencia entre els dos equips. Segon parcial on els sallentins empatant el parcial 1-1 amb gol de J.Tapia que s´esta erigint en el golejador de l´equip.

Tercer parcial justet, els sallentins continuaven ferms i 1-0 de parcial que donaria pas al quart parcial amb resultat de 3-1. Poc a poc els locals anaven imposant la seva superioritat però no sense esforç per la bona actitud mostrada pel jove equip sallentí. El gol d´aquest quart de M.Montalà.

Amb l´equip ja acabant les seves forces arriba el parcial més contundent 4-0 per donar pas a l´últim de 2-1 amb nou gol de J.Tapia que deixa satisfets al sallentins per la bon feina feta ratificant clarament davant el rival més potent del grup la seva linea ascendent continuada.
El jutge del partit va xiular una exclusió als local per 2 i 2 penals als visitants.

Parcials: 3-0, 1-1, 1-0, 3-1, 4-0, 2-1
C.N.Sallent: F.Raya, D.Saguès, Ruben Fdez, L.Ormenisan, C.Trias, H.Vicente, J.Tapias (2), C.Fabrega, M.Montalà (1), Roger Fdez, Martina Fdez.