13/11/16

Transmeten bones vibracions tot i estar minvats.

C.N. Sallent 4 - C.N. Badia 15
Lliga Catalana Infantil Mixt.
Foto: Mila Zapata

Els petits del club es presentaven al partit d´avui molt minvats per infermetats i lesions, sumat al fet de tenir una plantilla encara curta que no permet rotacions ni substitucions dels imprevistos del dia a dia de la competició. Tot i això, l´equip ha donat la cara i ha fet tot el que ha pogut davant un rival que ja se sabia superior, realitzant un partit acceptable. L´equip creix continuament i progressa adequadament a imatge de la bona feina, setmana rere setmana, de J.López amb aquest jove equip de nova construcció.

L´equip de Badia ha sabut aprofitar molt be les dificultats dels sallentins avui, imposant la seva major fortalesa  des de els primers quarts amb parcials de 0-1 i 0-2, i rematant quan les rotacions obligatòries feien que els sallentins tinguessin els més petits a l´aigua en un tercer i quart parcial amb clars marcadors de 1-3 i 1-5 amb gols locals de Martina Fdez i M.Montalà, reafirmant la importància de les femines de l´equip. A més d´això, tampoc cal deixar d´esmentar que en certs moments l´equip es perd i es despista fet que ens penalitza molt, fent que el resultat sigui més gran del que realment es veu a la piscina. La baixa a la porteria avui defensada per R.Fernàndez ha estat un altre factor més en ser un jugador no acostumat a aquestes tasques.

Amb el parcial de 2-11 restaven els dos últims quarts on l´equip no s´ha deixat anar i ha continuat intentant aconseguir un millor resultat, i sobre tot donant la sensació de lluita durant tot el partit independenment del resultat. Tot i la lluita, els visitants s´anotaven també els dos quarts restants amb parcials de 1-2 per deixar el definitiu 4-15. Els gols locals d´aquests dos últims quarts anotats per G.Díaz i M.Montalà.

Acabada la primera volta amb 2 victòries i 2 derrotes bagatge molt positiu d´un equip molt jove i que esta aportant la grata sorpresa de la temporada. Arbitratge a carreg de A.Gómez que ha xiulat 2 exclusions i un penal als sallentins per 8 exclusions als jugadors visitants.

Parcials: 0-1, 0-2, 1-3, 1-5, 1-2, 1-2.
C.N. Sallent: Ruben Fdez, D.Sagues, L.Ormenisan, C.Trias, H.Vicente, J.Tapia, C.Fabrega, M.Montalà (2), G.Diaz (1), Roger Fdez, Martina Fdez (1).

C.N. Badia: P.Jambrink, V.Carmona, A.López (1), H.Piedrafita (2), P.Gil, J.Himoso (1), I.Muñoz (7), A.Tel, G.Sanz(1) , M.González, D.Pastor (3).