20/11/16

Bon partit tot i perdre.

C.N. Caldes 12 -C.N. Sallent 6
Lliga Catalana Infantil Mixt ( Grup E ).

Partit competit el que s´ha pogut veure avui a la piscina del C.N. Caldes. Els sallentins han anat per sobre en el marcador, no han pogut aguantar i al final han sortit derrotats. Al nostre entendre, per un resultat excessiu que no reflexa la igualtat viscuda en gran part del matx. Segurament errors puntuals, propis del poc temps que fa que competeix aquest equip, i potser que l´equip ha baixat a l´últim quart quan ha tingut la clara oportunitat de entrar un altre vegada al partit, han provocat la diferencia final. Si més no, contents del rendiment i de la evolució de l´equip que te marcats els objectius a mes llarg plaç.

L´equip no ha sortit be i els locals de seguida han marcat diferències que han fet anar a remolc als sallentins els primers quarts. El 2-0 d´inici a donat pas al gol sallentí de J.Tapia no sense rebre un altre gol abans del final del quart, 3-1. El segon quart un altre historia, els sallentins eixugaven la diferencia i aconseguien l´empat amb gols de M.Montalà i J.Tapia novament, però sense poder evitar marxar per sota al final del quart desprès del gol local, però dintre del partit.

Tercer quart amb J.Tapia tornava a ser el referent i anotava l´empat a 4 amb el finalitzava el tercer quart. Desprès Martina Fdez., posava als sallentins per davant a l´inici de la represa abans de la reacció local que tallava el parcial favorable amb 3 gols que deixaven el marcador al final del 4rt parcial, 7-5.

De sortida del cinquè, M.Montalà retalla diferències sense poder completar la remuntada donant pas a un altre gol local a l´últim minut que deixava la diferencia en 2 gols a falta de l´últim quart. I aquí potser ha arribat la jugada que ha estat definitiva, errada en atac molt favorable que podia haver suposat entrar novament en la disputa del partit i com a conseqüència de la errada, gol local que caigut com un gerro d´agua freda a sobre dels sallentins que ja no han tingut poder de reacció, rebent 3 gols més seguits en el pitjor parcial del partit, 4-0, que deixava el resultat final en 12-6.

Partit igualat, emocionant i competit on els sallentins no han sabut estar fins a l´últim segon. Forma part de l´aprenentatge d´aquest nou equip que te fixats els objectius a més llarg plaç.
Igualtat també en el tema exclusions, 8 per cada equip, amb J.Tapia fora quasi tot l´últim quart per les 3 exclusions, segurament ha tingut alguna cosa a veure amb el resultat final.

Parcials: 3-1, 1-2, 0-1, 3-1, 1-1, 4-0.
C.N. Caldes: D.Davila, I.Pardo, D.Caño (1), I.Valencia (1), M.Galan (1), A.Hernández (2), E.Val (3), P.Muñoz (2), Ll.Pursals (1), T.Valero, Q.Xalabarder (1).

C.N. Sallent: Ruben Fdez, D.Sagues, L.Ormenisan, G.Trias, H,Vicente, J,.Tapias (3), C.Fabrega, M.Montalà (2), G.Diaz, Roger Fdez, Martina Fdez (1).