27/11/16

Els sallentins massa irregulars.

C.N. Sallent 9 C.N. Granollers B 14
Lliga Catalana 1à Divisió Absolut Masculí

Els sallentins és presentaven a partit amb moltes ganes de millorar també la imatge exhibida en els últims dos partits, i si be aquest examen és va superar, el que no és va superar va ser la manca de regularitat de l'equip que no el permet competir al nivell exigit en aquesta categoria. Els sallentins alternen bons minuts de joc amb minuts on no hi ha moviment, hi han Dubtes, és cometen errors de gruix i fins i tot, manca creure que és possible.

Tot i la igualtat inicial on cap dels dos equips, era capaç d'imposar el seu ritme i més preocupats de tancar la seva porteria, que d'arriscar a buscar la porteria contrària, és notava la joventut de tots 2 equips. L'equip visitant inaugurava el marcador i A.Estany anotava l'empat, per donar pas a dos minuts de baixada que aprofitaven els visitants, 1-3. S.Cabrera anotava el 2-3 al seu retorn desprès de la seva paternitat.

A.Estany empatava el partit a l'inici del segon quart i novament el dragon khan sallentí en marxa, cúmul de errades i 3 gols seguits deixen el 3-6 retallat per A.Estany i tancant el quart 4-7. Tot i no jugar malament , les errades penalitzaven.

Instruccions clares a la mitja part, cal remuntar, cal posar més intensitat i no deixar de lluitar, creure en remuntar; però va passar tot el contrari, 4 gols visitants ratificaven un altre tercer mal quart massa habitual i el partit quedava quasi decidit del tot amb el 4-11 i tancant el quart amb gol de D.Holgado.

Amb tot decidit, els sallentins van continuar lluitant i van aconseguir guanyar l últim parcial amb 3 gols de A.Estany i 1 Altre de X.Pelegrin.
Tot i la millora en el joc i en la intensitat de l'equip, continuen repetint-se les mateixes errades, el dragon khan en què s´han convertit els partits dels sallentins alternant bons moments amb minuts de molt desconcert. L'equip és massa previsible i massa estàtic en molts moments, a més de jugar massa exterior i jugar massa poc amb els boias, fet que dificulta més encara el joc. Si a tot això li sumen les desconnexions defensives, és evident que queda molta feina per fer per continuar millorant. Un bon principi, la millora del partit d'ahir.
Arbitratge de D.Sullà i F.J. Blanc que van xiular 6 exclusions i 2 Penals 10 exclusions Visitants.

Parcials: 2-3, 2-4, 1-4, 4-3
C.N. Sallent: JX Pallarès, M.Manrique, D.Holgado (1), S.Cabrera (1), X.Ramos, A.Estany (6), X.Pelegrín, X.Castaño, A.Montalà, A.Noguera (1), I.Ruiz, R.Boixader, J.Vila.

C.N. Granollers B: A.Rodríguez, D.López (1), G.Abella, A.López, S.Gimeno (2), S.Vicario, O.Cervetto (3), J.Saez, P.Carod (5), A.Peral (3), R.Aribau, D.Jurado, M.Bellet.