4/12/16

Millora l´atac però no la defensa.

C.N. Martorell 17 -C.N. Sallent 11
Lliga Catalana 1à divisió Absolut Masculí
Foto: Simón Noguera

Insuficient va estar la millora en el joc ofensiu de l´equip, capaç aquesta vegada d´assolir uns guarismes propis d´estar lluitant per guanyar els partits, però amb la ombra d´haber rebut la major quantitat de gols encaixats en un sol partit en el que va de temporada. I es que l´equip continua sent molt tou en defensa i es fan moltes errades que donen bones posicions als rivals. Si a més afegim el fet que ahir cap dels dos porters de l´equip J.Vila i JX Pallarès van estar gens encertats, doncs tenim la primera foto del resultat del partit d´ahir.

Primer quart amb l´equip amb ganes i ben centrat tot i propiciar en errada clara de marcatge el primer gol local, A.Noguera sorprenia al porter local empatant per donar pas a un altre gol local amb resposta immediata dels sallentins. A.Estany feia el 2-2. Dos bones accions locals eixamplavan la diferencia a 2 gols retallada abans del final per X.Ramos. Al final del quart, 4-3 amb l´equip molt seriós i dintre del partit.

L´inici del segon quart va marcar la resta del partit. Els locals recorren al seu joc més físic, els sallentins cauen en el parany i es produeix allò que es volia evitar i que ja s´havia parlat en la prèvia del partit, no entrar mai en el seu joc. El gols locals van pujant al marcador, la pilota deixa de circular i apareix el joc individual i la baixada de braços fins arribar al 8-3 on es produeix la expulsio per agressió d´un dels jugadors locals amb el partit ja molt embrullat. Penal favorable i 8-4 de A.Noguera.

Restaven 3 minuts de jugar en superioritat i la consigna era moure amb paciència buscant llançaments clars i tancar en defensa. El resultat no va ser l´esperat, tancant el temps de superioritat amb un 2-2 propiciat per la impaciència en atac i les errades defensives. Amb 10-6 ja en igualtat i amb els sallentins superats per la dinàmica del propi partit, 3 gols locals aixemplavan fins al 13-6 tancant el quart X.Pelegrin amb 13-7.

L´últim quart tot i la lluita sallentina per retallar diferències, va acabar amb un 4-4 evidenciant la feblesa defensiva dels sallentins amb gols de X.Pelegrin, A.Estany, X.Ramos i X.Castaño. 
Arbitratge de B.Perelló i M. Daura que van xiular 10 exclusions ( 1 per vermella ) als locals per 11 als sallentins.

Parcials: 4-3, 4-1, 5-3, 4-4
C.N. Martorell:  V.Negre, J.March (1), R.Estruch (1), C.Sañudo (2), A.Cristobal, G.Soler, D.Rodríguez (1), D.Romartinez (4), C.Romartinez (1), O.Diaz (3), X.Carrillo (1), P.Arque (3), JM. Garabito.

C.N. Sallent: JX.Pallarès, M.Manrique, David Holgado, S.Cabrera, X.Ramos (2), A.Estany (4), X.Pelegrín (2), X.Castaño (1), A.Montalà, A.Noguera (2), Alex Holgado, R.Boixader, J.Vila.