11/12/16

Els dos primers quarts condemnen al cadet.

C.N. Sallent 5 -C.N. Badia 8
Lliga Catalana Cadet Masculí ( Grup D )

Sembla que ahir tampoc era el dia, un horrible començament de partit que es va allargar fins a mig segon quart amb un parcial molt dolent, 0-5, deixava el partit quasi decidit tot i la reacció local que en alguns moments podia haver aixecat el partit.

Es presentava tot de cara, la victorià assegurava l´equip avançar al Figueres a la clasificació i poder jugar en un grup amb més interès la segona fase, i s´esperava la reacció de l´equip desprès de la pallissa de la setmana passada a la piscina del Catalunya. Res més lluny de la realitat, i això condemna a l´equip a la última posició del grup amb un pobre bagatge de 1 victorià, 1 empat i 6 perduts, algunes massa voluminoses. Res a dir, tenim el lloc que ens correspon per mèrits propis i ara tocarà jugar una segona fase amb equips mes febles, on segurament guanyarem molts partits, però sense cap interès. S´esperava molt més d´aquest equip.

Primer parcial amb dos gols visitants i els sallentins que no inquietaven la porteria rival, massa estàtics i sense cap mostre de voler guanyar el partit. Als quatre minuts del segon encara molt pitjor i els visitants encadenen 3 gols per posar un parcial de 0-5 que deixava a l´equip tocat i enfonsat. Certa reacció en part provocada des de la grada i els sallentins son capaços de retallar les diferències fins al 2-5 amb gols de A.Garrido.

Bon començament del tercer quart i 3-5 amb gol de M.Cerezo i resposta immediata dels visitants en jugada de superioritat que tallava la reacció local. Tot i que l´equip no tenia claredat en ideàs i li costava apropar-se a porteria J.Tapia retallava diferències, 4-6 i gol visitant als últims segons que deixava la diferencia en 3.

El gol visitant als primers minuts del quart segurament va posar la sentencia. Els sallentins van escurçar diferències amb gol de A.Garrido, però no es veia convicció en les cares del jugadors de poder aixecar el partit i va ser incapaç de retallar més la diferencia als últims 4 minuts de partit arribant al final amb un decebedor 5-8.
Arbitratge de D.Gómez i P.Segurana que van xiular 5 exclusions als locals per 11 als visitants molt més lluitadors.

Parcials: 0-2, 2-3, 2-2, 1-1.
C.N. Sallent: I.Chircu, J.Tapia (1), G.guillen, P.Pérez, G.Diaz, I.Ruiz, M.Cerezo (1), A.Pardo, S.Vendrell, A.Garrido (3), Ll.Pérez, M.Castro.