4/12/16

Imatge molt pobre del cadet.

C.N. Catalunya 37 -C.N. Sallent 2
Lliga Catalana Cadet Masculí ( Grup D )

El cadet va protagonitzar ahir sens dubte el pitjor partit del que portem de temporada. Era evident que la superioritat dels locals era clara, però no per emportar-se aquesta golejada. L´equip ja va sortir a la piscina derrotat i en cap moment va disputar el partit, simplement es va deixar anar encaixant una derrota dolorosa, practicament un atac i gol, que no fa cap be a l´equip. Tampoc ajuda el fet d´anar a jugar un partit d´aquestes característiques amb 8 jugadors, fet que s´esta convertint en habitual en els últims desplaçaments de l´equip i que convida a la reflexió.

Del partit res a dir, els parcials es van anar sumant amb molta claredat, El primer 9-0 amb els sallentins veien com no tenien cap oportunitat ni tampoc podien aturar la forta sortida d´un equip molt superior.

Res va canviar al segon, només que A.Garrido anotava el primer gol sallentí quan el resultat era 15-0 transformant un penal per acabar el quart amb un parcial final de 8-1. Mateix guio del tercer quart que també es va tancar amb un altre parcial escandalós de 8-1 també amb gol de A.Garrido.

L´últim no va millorar res i nomes va servir per prolongar la agonia amb un altre parcial encara molt pitjor de 12-0 i amb l´equip desitjant acabar el partit quan abans millor i un altre vegada acabant sense canvis.

Esperem tornar a veure refer-se l´equip i poder aixecar-se per guanyar l últim partit de la primera fase davant el Badia demostrant que son molt més bons del que han demostrat en molts partits d´aquesta primera fase i poder finalitzar-la amb millor regust tot esperant l´inici de la segona al mes de gener.
Arbitratge amb 2 penals i 2 exclusions del C.N. Catalunya per 4 exclusions i 1 penal als sallentins.

Parcials: 9-0, 8-1, 8-1, 12-0.
C.N. Catalunya: A.Pérez, A.Baquero (2), M.Soirano (4), A.Errando (2), A.García (5), G.Cisneros (2), E.Inglavaga (1), R.Mora(3), P.Vidal (7), I.Gascón (6), D.Lara (5), R.Durán.

C.N. Sallent: I.Chircu, J.Tapia, G.Guillen, G.Diaz, I.Ruiz, M.Cerezo, S.Vendrell, A.Garrido (2)