11/12/16

El Badia molt superior.

C.N. Sallent 5 -C.N. Badia 16
Lliga Catalana 1à Divisió Absolut Masculí

Decepcionant el joc dels sallentins en el partit d´ahir que ens enfrontava a un dels favorits al play-off final d´ascens, no pel resultat en si, ja sabíem que seria molt difícil plantar cara a un dels equips forts de la categoria, però si pel pobre joc exhibit pels pupils de Jordi López. I es que l´equip no va mostrar intensitat ni lluita i va estar en tot moment absent del partit.
Difícil serà guanyar un partit si les coses no canvien, no es mossega en defensa, no hi han braços que tapin llançaments, fent més senzilla la tasca dels porters, ahir un altra vegada molt desencertats tots dos, i en atac, es juga molt individualment i el joc col·lectiu brilla per la seva absència.

Al primer quart ja va quedar el partit practicament decidit, 0-6 de parcial i inoperància local, res a dir a un Badia que va deixar molt bona impressió marcant en tot moment el ritme del partit.

Certa reacció al segon quart on es van veure els pocs minuts bons de l´equip, A.Noguera retallava la diferencia amb 2 gols seguits a l´inici del quart però nomes va ser un miratge, 3 gols visitants feien arribar la diferencia a 7 gols abans de l´intercanvi de gols de l´últim minut amb nou gol de A.Noguera i 3-10 al descans.

Tot i el canvi a la porteria res va canviar, el visitants anaven sumant amb fermesa i sense trepitjar gaire l´accelerador, imposant el seu joc superior clavant un altre parcial de 0-4 abans del gol local final, de D.Holgado, 4-14. Tancant l´últim quart sense gaire historia amb un altre parcial desfavorable, 1-2,  que feia encaixar un altre derrota prevista però preocupant a aquestes alçades de temporada pel pobre joc exhibit dels locals.
Arbitratge de F.Segurana i D.Gómez que van xiular 3 exclusions i un penal als locals, reflexa clar de la poca intensitat defensiva, i 4 exclusions als visitants en un partit molt net. Dades que demostren clarament la escassa lluita.

Parcial: 0-6, 3-4, 1-4, 1-2
C.N. Sallent: JX Pallarès, M.Manrique, David Holgado (1), S.Cabrera (1), X.Ramos, A.Estany, X.Pelegrín, X.Castaño, A.Montalà, A.Noguera (3), Alex Holgado, R.Boixader, J.Vila.

C.N. Badia: A.Moreno, O.Teva (1), J.Ruiz, R.Granados, C.de la Cerda (4), VM García (2), N.Carreras (3), O.Nonell (2), R.Domenech, K.Ligero, M.Senar, R.Prieto (4)