18/12/16

Canvi radical i primer punt.

G.E.i.E.G 8 - C.N. Sallent 8
Lliga Catalana 1à Divisió Absolut Masculí

Ahir era el dia, l´equip s´havia conjurat per revertir la espiral negativa de joc en que s´havian convertit els últims partits i sortia a la piscina gironina amb moltes ganes de donar la sorpresa i emportar-se el punts en joc del matx. Aquesta sensació ja ens va quedar clara a la xerrada prèvia al partit, mostres de concentració, crits per animar-se els uns als altres i el convenciment de no precipitar-se i lluitar durant tot el partit . El rival el més propici segons mostra la clasificació i rival directe per eludir les places de play-off de descens igual que els sallentins.

Les instruccions clares de Jordi López molt bon coneixedor de la filosofia de joc local, anul-lar el perillós joc de doble boia gironí i bascular la defensa de manera que l´equip rival es veies obligat a llançaments sempre des de la banda dreta del seu atac. El partit va començar amb gol local que no va trencar la concentració sallentina, bon moviment de pilota, paciència, equilibri en el joc ofensiu i busqueda de la millor opció. A.Noguera empata de penal i novament els gironins troven la manera de trencar la defensa. D.Holgado empata i A.Noguera dona la volta al marcador en dos jugades seguides arribant per davant al marcador al final del primer quart 2-3.

Comença el segons quart amb moltes exclusions propiciant molts atacs en inferioritat. Els gironins es mostraven bloquejats no troven la via de fer arribar pilotes en bones condicions als seus millors homes i els sallentins tampoc aprofiten les seves fins que a 4 minuts dels final del quart X.Ramos posa el marcador 2 amunt i amb els gironins desorientats els sallentins no donen el cop que podia haver estat definitiu. Retallen els gironins i respon novament X.Ramos i una protesta genera l´exclussió definitiva de S.Cabrera que dona pas al definitiu 4-5 al descans.

Dubtes sobre que passaria sense la participació del veterà S.Cabrera, que resol ràpidament A.Estany amb el 4-6. Novament retallada local i novament A.Noguera torna a posar dos de diferencia per acabar el quart amb aquesta incertesa de si l´equip aguantaria la pressió del marcador tant igualat desprès del gol local. 6-7.

Comença l´últim quart i els gironins pressionen fort dificultant molt l´atac sallenti i aconseguint donar la volta al partit amb gols de A.Fernàndez ben controlat fins llavors i X.Pelegrin empata el partit a falta de 4 minuts on el marcador ja no es tornaria a moure tot i que tots dos equips van tenir ocasions per fer-ho arribant al final del partit amb uns últims minuts d´infart on els porters van ser els protagonistes.

Bon partit, molt sacrifici, bon nivell defensiu, millor actitud encara i joc en equip que es notava a faltar fins ara. Aquestes son les claus que han marcat el punt d´inflexió que ha de permetre l´equip créixer i anar agafant confiança de cara a una difícil segona volta.
Arbitratge de JM Santfeliu i M Bach que van xiular 10 exclusions i 1 penal als locals per 11 exclusions sallentines ( 1 per vermella ).

Parcials: 2-3, 2-2, 2-2, 2-1.
G.E.i.E.G: M.Hernández, E.Sangenis, S.Durán, X.Vilalta, J.Sala, G.Donzelli, E.Verges (4), I.Llaurado (1), P.Herrera, A.Fernández (3), A.Murillo, J.Martínez.

C.N. Sallent: JX Pallarès, M.Manrique, D.Holgado (1), S.Cabrera, X.Ramos (2), A.Estany (1), X.Pelegrín (1), X.Castaño, A.Montalà, A.Noguera (3), A.Holgado, R.Boixader, J.Vila.