4/12/16

L´infantil torna a lluir a Andorra.

Andorra Taurons Encamp 3 - C.N. Sallent 9
Lliga Catalana Infantil Mixt ( Grup E ).

Arribava el desplaçament logístic més complicat de la temporada. Calia matinar i fer uns quants kilòmetres i passar el tramit de la frontera per poder veure als infantils en una piscina que poc a poc es va consolidant dintre del mapa waterpolístic català, molt restringit en gran part a Barcelona i rodalies. Gran oportunitat per fer equip ja que obliga als pares a fer parada i dinar a Andorra. I gran oportunitat per comprovar que aquest equip desprèn alegria i bon "feeling". Tot i les moltes errades cara a porteria com es desprèn de les estadístiques, Marta 1/7, Lucian 0/5, ha tingut la constància necessaria per imposar-se, no sense esforç, a l´equip andorrà.

J.Tapia inaugurava el marcador al primer quart que acabaria amb aquest resultat i repetia al segon quart deixant un parcial de 0-2 en la conclusió del segon. L´equip s´imposava i es mostrava superior a l´aigua.

El tercer quart potser ha estat l´únic moment de dubte, els llançaments sallentins no acabaven de sentenciar i en jugada de superioritat els locals retallaven diferències 1-2. Però aquest equip no s´arronça, ben lluny de patir, de seguida H.Vicente responia deixant abans de l´intercanvi de banquetes les coses més clares amb 1-3.

L´inici del quart període ha posat les bases de la victòria final, primer J.Tapia i desprès H.Vicente, avui màxima golejadora de l´equip amb 4 gols i reafirmant la enorme importància de les feminas de l´equip, deixaven un 1-5 abans de rebre el segon gol local amb que finalitzava el quart.

M.Montalà acabava amb les esperances locals al cinquè, tot i els intents dels locals per retallar, acabant amb un bon sisè quart i amb un parcial molt aclaridor de 1-3 amb 2 gols més de H.Vicente i Martina Fdez sempre fidel amb la seva cita amb el gol.

Resultat final de 3-9 que fa continuar a l´equip en el bon camí, demostrant fortalesa i lluita partit rere partit i sumant experiència de cara a majors fites de cara al futur.
Arbitratge de A.Ortega que ha xiulat 3 exclusions locals per 1 als sallentins.

Parcials: 0-1, 0-1, 1-1, 1-2, 0-1, 1-3.
Andorra Taurons: R de Olivera (1), Ll. Ivares, U.Serrano, R. de Sousa, P.Cerda, J.Martínez (1), R.Coca, M.Gómez (1), M.Torrell, J.Abella, M.Castillo.

C.N. Sallent: Ruben Fdez, D.Saguès, L.Ormenisan, G.Trias, H.Vicente (4), J.Tapias (3), C.Fabrega, M.Montalà (1), G.Diaz, Roger Fdez, Martina Fdez (1).