11/12/16

L´infantil ens aixeca la moral.

C.N. Sallent 10 -C.N. Banyoles 6
Lliga Catalana Infantil Mixt ( Grup E )

Arribava diumenge desprès de la decebedora jornada d´ahir dissabte i es el torn de l´infantil que ens te il·lusionats a tots. I com s´esperava no ha fallat, un altre victòria al sarró, aquesta vegada superant a l´equip del Pla de d´Estany.
Cap de nosaltres s´esperava a aquestes alçades de la temporada dir que aquest equip es el millor en quant a resultats i joc del club, salvant les diferències esta clar. I es que amb molts jugadors que tot just porten 3 mesos jugant a waterpolo, l´esperit de lluita i sacrifici d´aquest grup esta fora de dubtes, no donant cap pilota per perduda i fins i tot els més petits son autèntics gladiadors a l´aigua.

Primer quart dubitatiu, de fet el primer en anotar ha estat el conjunt visitant i fins l´últim minut del quart no ha estat possible l´empat de J.Tapia. Segon quart on els locals ja començant a portar la iniciativa, J.Tapia anota i tot i l´empat, M.Montalà fa arribar amb el marcador favorable al final el quart.

Tercer període amb gol inicial de M.Montalà i els visitants que es mostraven desencertats cara a la porteria sallentina donant pas a un quart període amb gol visitant que deixava un marcador encara incert 4-3 però ja sense la obligatorietat de les rotacions en la plantilla establertes pel reglament.

Parcial una mica embrullat, cap dels dos era capaç d´encertar amb la porteria contraria i els sallentins no imposaven el seu joc, en certs moments massa precipitat. Nomes M.Montalà ha anotat posant una diferencia de dos gols que donava pas al sisè i definitiu on els sallentins més assentats i fent mal a la contra amb un J.Tapia molt encertat amb dos gols seguits, estirava la diferencia a 4 gols. Reacció visitant que retallava fins al 7-5, intercanvi de cops i 8-6 amb gol de D.Sagues en un rebot i sentencia dels sallentins a l´últim minut amb dos gols més de M.Montalà i D.Sagues que fan sumar dos punts més en un partit molt lluitat.

Arbitratge de R.Gómez que ha xiulat 1 exclusió als sallentins per 8 i 1 penal als visitants.
Parcials: 1-1, 2-1, 1-0, 0-1, 1-0, 5-3.
C.N. Sallent: Ruben Fdez, D.Sagues (2), L.Ormenisan, G.Trias, H.Vicente, J.Tapia (4), C.Fabrega, M.Montalà (4), G.Diaz, Roger Fdez, Martina Fdez.

C.N. Banyoles: F.Casanova, O.Güell, P.Pera (1), M.Coma, M.Carrero, M.Masdevall, A.Pera, M.Güell, M.Nadal (4), A.Rodríguez (1), E.Riera, M.Rodríguez.