18/12/16

No poden amb la superioritat de l´Olot.

C.N. Sallent 2 -C.N. Olot 17
Lliga Catalana Infantil Mixt ( Grup E )

Partit per aprendre i la única consigna intentar que l´equip olotí no arribes a tancar el marcador i perdre per el menor número de gols possible. I es que la diferencia entre els dos equips es en aquests moments massa gran per poder aspirar a res més. Els olotins amb un equip amb molt integrants de segon any i ja molt més fets que els sallentins, equip en formació i amb molts integrants de categoria inferior, imposarien el seu major poder físic i tècnic sense lloc a cap dubte.

Tot i això els sallentins han fet un bon partit aguantant quasi fins a l´intercanvi de banquetes amb diferències petites que no reflectien la diferencia real entre els dos equips i han continuat mostrant la seva bona disposició i el seu caràcter lluitador tot i la clara superioritat visitant.

Primer quart amb clar domini visitant que . dona com a resultat un clar parcial de 0-3. Els visitants es refien i els sallentins aprofitant la oportunitat per guanyar el parcial, 2-1 que deixava un marcador força bo per els interessos sallentins 2-4 amb gols de Martina Fdez i M.Montalà, dos de les integrants del girlpower sallentí de l´equip infantil.

Tot i aguantar bé en defensa i continuar buscant la porteria olotina la superioritat visitant esperonada per la reacció sallentina del segon parcial ha imposat la seva llei amb determinació i bon joc fins endossar un parcial de 0-4 amb dos gols seguits a l´últim minut fruit de la pressió defensiva avançada.
Amb 2-8 intercanvi de banquetes, i quarts parcial que sentenciava el matx clarament amb un altre parcial de 0-3 per donar pas als dos últims on només calia mantenir el ritme per acabar amb dos parcials més negatius de 0-2 i 0-4 fins al 2-17 final als últims segons de partit jugant la última part amb els més petits del grup per part sallentina.

Ara la lliga descansa, que no els equips, que probablement intensificaran els seus entrenaments buscant consolidar una optima forma física que permeti assolir els nous reptes que s´ens presentaran fins a final de temporada.
Arbitratge de F.Blanco que ha xiulat 5 exclusions i 1 penal als sallentins per 4 exclusions visitants.

Parcials: 0-3, 2-1, 0-4, 0-3, 0-2, 0-4
C.N. Sallent: Ruben Fdez, D.Sagues, L.Ormenisan, G.Trias, H.Vicente, J.Tapia, F.Fabrega, M.Montalà (1), G.Diaz, Roger Fdez, Martina Fdez (1).

C.N. Olot: F.Planella, X.Rebollo, M.Artero, A.Naspleda (2), E.Arrabal, G.Corrius (6), E.Luque (3), G.Rial (3), A.Caidelas (1), S.Babiano, A.Arbat.