6/11/16

Falta actitud a Badia.

C.N, Badia 13 -C.N. Sallent 8
Lliga Catalana Cadet Masculí ( Grup D )

Important derrota sallentina ahir dissabte a Badia en un partit on els sallentins no van trobar el seu joc i es van veure superats pel conjunt local, que de sortida marcava diferències que no va deixar en cap moment davant un Sallent que va evidenciar falta de actitud en un partit molt important per la definició final del grup.

Primer quart de clara superioritat local que sortia molt endollat i de seguida marcava diferències que feien anar a remolc al sallentins, 3-0, poc posats en defensa i malament en atac. Només A.Garrido a l´últim minut reduïa la diferencia al 3-1 final del quart.

A la sortida del segon quart s´esperava que l´equip sortís molt més endollat però 2 gols més dels locals posaven una diferencia de 5-1 al marcador que no pintava gaire be. M.Cerezo i A.Pardo agafant la responsibilitat golejadora  i deixant la diferencia al marcador en 2 gols i donant esperances als sallentins que no van poder tancar el quart continuant la remuntada desaprofitant els atacs i permetent un altre gol local. 6-3 al descans.

Nova sortida dolenta i els locals s´allunyen amb claredat amb 8-3 que tot i reduir-se amb el gol de M.Cerezo, novament tornava a rebre un altre gol al final del quart amb una diferencia ja insalvable de 5 gols.

Últim quart amb un intercanvi de gols infructuós 4-4 i amb la aparició de I.Ruiz desaparegut fins llavors de l´atac sallentí que va anotar 3 gols i un altre de M.Cerezo que ja no servirien ni tant sols per retallar la diferencia de gols que pots ser molt important de cara a una possible remuntada al partit de tornada.
Els jutges del partit van xiular 8 exclusions als locals per 6 i 2 penals als sallentins.

Parcials: 3-1, 3-2, 3-1, 4-4.
C.N. Badia: P.Dambrink, A.González (5), P.Gil, M.Piedrafita, C.López (2), D.Guerrero, D.rodríguez, A.Ill, I.Muñoz (2), E.Delgado (1), S.Del Rez (2), D.Pastor.

C.N. Sallent: I.Chircu, P.Pérez, S.Vendrell, I.Ruiz (3), M.Cerezo (3), A.Pardo (1), A.Garrido (1), Ll.Pérez, M.Castro.