20/11/16

El cadet s´enfonsa a Figueres.

C.W. Figueres 15 -C.N. Sallent 5
Lliga Catalana Cadet Masculí ( Grup D ).

Que li passa a l´equip ?. Difícil respondre aquesta pregunta i difícil explicar com es que un equip que va començar força be la lliga donant esperances de fer una bona temporada i tenint aspiracions d´ocupar una bona posició al final de la primera fase, ara mateix es trobi en una dinàmica força perillosa, sense aspiracions d´assolir la tercera plaça del grup i amb un calendari gens alentidor. 

L´equip ahir va tocar fons tot i començar guanyant per acabar el partit totalment perdut, descomposat i absent de la piscina empurdanesa. Es veritat que l´equip anava molt minvat, fins a 5 baixes de la seva alineació habitual, però, s´esperava molt més del que es va poder veure, sense desmereixer el bon partit dels locals.

Inici de partit molt bo, amb dos gols seguits de Ivan Ruiz que posaven el marcador molt a favor, 0-2, aquí va acabar tot, l´equip literalment va començar a descomposar-se i final del primer parcial amb un clar 4-2 favorable als locals.

Res va canviar i l´equip anava cada vegada a pitjor, segon quart amb inoperància total dels sallentins que tornen a encaixar un altre parcial desfavorable 4-0 que feia arribar l´equip a la mitja part ja sense opcions de res.
S´esperava certa millora a la represa, millora que no va arribar mai, es més potser podrien parlar de pitjor començament encara, que fa que els locals es posessin amb un resultat parcial de 11-2 amb 3 gols més. M.Cerezo va tallar el parcial anotant una gol abans de l´intercanvi de cops final que deixaven un parcial de 4-2, amb gol de G.Diaz, per acabar ja un altre parcial també negatiu de 3-1 i jugant amb 6 jugadors per les acumulacions de exclusions sallentines, amb gol de penal de M.Cerezo.

Sense caure en els pessimisme més ranci, però sense falta a la veritat, si cal veure que passa amb l´equip i trobar les solucions per aixecar-lo per assolir la entrega i motivació  necessària per assolir el nivell de joc que s´espera d´ells, i acabar el millor possible la primera fase, agafant forces i confiança per realitzar una segona fase més d'acord amb el nivell que s'espera de l'equip.
Els jutges del partit van xiular 11 exclusions i 1 penal als locals per 7 exclusions sallentines.

Parcials: 4-2, 4-0, 4-2, 3-1.