28/2/16

Domini del Martorell.

C.N. Martorell 10 -C.N.Sallent 4
Lliga Catalana 1a Divisió Absolut Masculí

S´esvaeix potser la única possibilitat que li quedava als sallentins de guanyar algun partit en la present temporada. La major consistència dels locals, sumada a la falta de gol dels sallentins ha fet que tot i la lluita el triomf fos clar per el 7 local ben encapçalat per D. Romartinez que va tornar a ser el golejador del seu equip.
Una vegada més la falta de punteria davant porteria fa que l´equip no pugui competir, ja es norma habitual que tots els partits els guanyem en xuts al pal, però tots sabem que no contan. Es evident que ens falta gol encara.

Primer quart molt defensiu. Els sallentins tenien les instruccions clares, no deixar que el seu golejador tingues posicions clares de llançament i la defensa sobre ell una constant tot i anotar l´únic gol del quart en jugada de superioritat. Final del quart 1-0 i el joc d´atac pendent de millorar.

Mal inici del segon quart, dos errades defensives clares  fan que els locals marxin amb 3-0. A. Montalà prova el llançament i aconsegueix reduir la diferencia per finalitzar el quart amb intercanvi de gols que deixava el marcador 5-2 amb gol del debutant M.Hernández.

El tercer quart es va desenvolupar en un intercanvi de gols que feia que els sallentins encara es mantenguessin al partit tot i la distancia, això si fallant les seves oportunitats de posar en problemes als locals i arribant al final del quart amb un parcial de 3-2 amb gols de S.Cabrera de penal i M.Hernández.

A l´últim quart els sallentins van abaixar una mica els braços més pendents de petites picabaralles i protestes davant la actuació arbitral, al nostre entendre casolana, tot i no influir en la clara victòria local, arribant al final del partit amb un altre parcial desfavorable de 2-0, acabant el partit amb un clar 10-4.
Arbitratge a carreg de J.Fuentes i M.Cabanas que van xiular 7 exclusions locals per 9 sallentines i 1 penal per cadascun.

Parcials: 1-0, 4-2, 3-2, 2-0
C.N. Martorell: A.Fantova, M.López, V.Estruch (1), C.Sañudo, A.Cristóbal, J.Feo, E.Herrera (1), D.Romartínez (4), J.Barragán, M.Benasco, X.Carrillo (3), P.Arquè, J.Cruz.

C.N. Sallent: JX Pallarès, M.Manrique, A.Giménez, S.Cabrera (1), M.Hernández (2), R.Boixader, X.Pelegrín, B.Bello, A.Montalà (1), X.Ramos, R.Ruiz, A.Blanco.