21/2/16

Molt lluny del Badia.

C.N.Sallent 2 -C.N. Badia 14
Lliga Catalana de 1a Divisió Absolut Masculí

Va quedar clar que ahir no era el dia del waterpolo sallentí. Si al matí el cadet va caure estrepitosament a Montjuïc, l´absolut no va ser menys i va caure rotundament a casa davant un ordenat i molt seriós C.N. Badia que ens va donar una classe del que ha de ser un equip. Concentrats, intensos, agressius i molt ben ordenats. Lluitant fins la última possessió del partit tot i el seu clar domini del partit.

Del partit també ben poca cosa a dir, els parcials prou clars i definitius. El 0-5 del primer parcial ja ho deixava tot definit. El sallentins no van sortir prou intensos i no van tenir cap oportunitat davant els visitants amb jugadors de entitat i molt encertats cara a porteria. La resta doncs poca cosa més el 0-2 de parcial del segon amb millor defensa dels sallentins però sense cap opció en atac tot i els molts pals que van tenir els locals, però tots sabem que els pals no sumen enlloc.

Amb 0-7 a l´intercanvi de camps només podiam esperar una millor imatge dels locals que en cap moment es va veure. Va faltar aquesta ràbia que cal per disputar un partit de veritat, cal més intensitat, més rapidesa, més moviment, i sobretot atrevir-se molt més, sense por de equivocar-se. La majoria de jugadors son molt joves i inexperts, i per tant, es evident que s´han d´equivocar moltes vegades. I que?, Que potser tenim alguna cosa a perdre?. El que personalment crec, es que es pitjor la cara que et queda desprès de que et passin per sobre sense competir.

Els altres dos parcials amb un Badia que no va afluixar el ritme oferint una molt bona imatge i completant un bon partit, 1-3 i 1-4 amb gols de A.Giménez als últims segons del tercer quart quan el resultat era de 0-11 i R.Ruiz a l´últim quart. Partit per oblidar i tornar-ho a intentar el proper cap de setmana en la visita a Martorell on potser l´equip te la última oportunitat de intentar alguna cosa positiva abans de la visita dels grans de la categoria.
Arbitratge a carreg de A.Calvo i A.Izquierdo que van xiular 6 exclusions i 1 penal als sallentins per 7 exclusions als visitants.

Parcials: 0-5, 0-2, 1-3, 1-4
C.N. Sallent: JX Pallarès, M.Manrique, A.Giménez (1), S.Cabrera, M.Prat, X.Pelegrín, B.Bello, A.Montalà, X.Ramos, R. Ruiz (1), R.Boixader.

C.N. Badia: A.Moreno, R.Prieto, J.Ruiz (2), A.Sánchez (2), C.de la Cerda (1), V.García (1), N.Carreras (1), D.Rodríguez, I.Leiva (3), A. Martínez (4), M.Moya, K.Ligero, O.Manzanares.