21/2/16

L´infantil no falla davant el CW Garraf.

C.W. Garraf 0 -C.N. Sallent 15
Lliga Catalana Infantil Mixt ( 25-30 )

Victòria fàcil dels infantils tal i com s´esperava en la seva visita a Sant Pere de Ribes per enfrontar-se al jove equip del C.W. Garraf seguint la mateixa tònica dels partits de la primera fase en que ja es va tenir de rival. L´entrenador sallentí Àngel Peirón ha fet funcionar les rotacions molt més de l´habitual donant minuts als més petits i el que encara es més important, fent que les pilotes els hi arribessin per fer que es purguessin portar el seu gol. Una bona manera de motivar als nois.

El partit no ha tingut massa historia, domini sallentí sobre un equip molt voluntariós entrenat per Jordi Rosell, un altre històric de les piscines en altres temps més llunyans, però encara molt inexpert donat el poc temps que fa que existeix l´equip. Al 0-4 del primer parcial amb gols de M.Cerezo i E. Masplà (3) que feia molt mal a la boia li seguia un 0-3 amb gols de D.Sagues i J.Tapia (2). El tercer quart s´ha tancat amb un 0-6 que feia arribar al descans amb el partit ja totalment decidit, 0-13. Gols d´aquest quart de E.Masplà (2), L.Ormenisan i J.Tapia (3).

El quart parcial ha tancat el marcador amb el reglamentari 0-15 amb dos gol més J.Tapia i M.Cerezo. La resta de quarts ha servit per acabar d´arrodonir un partit on el resultat final ha quedat en un anecdòtic 2-24.

Bon començament dels nois que encarant de immillorable manera aquesta segona fase amb dos victòries seguides a la espera de veure els altres rivals i aspirar a les primeres posicions finals.
Arbitratge sense problemes a carreg de S. Sampons amb una única exclusió per cada equip i xiulades a l´últim quart.

Parcials: 0-4, 0-3, 0-6, 0-2,....
C.W. Garraf: Ll.Gorís, R.Mata, M.Costarelli, A.Núñez, A.Peilo, M.Baraja, D. Martínez, P.Soto, A.Gano, A.Rosell, G.Cañaveras, I.Aguilar, N.Egea.

C.N. Sallent: I.Chircu, E. Masplà (5), F.Castrillo, L.Ormenisan (1), A.Marín, H.Vicente, M. Cerezo (2), M.Montalà, D.Sagues (1), J.Tapia (6), M.Besora, M.Fernández.