28/2/16

El partit es fa llarg per als infantils.

C.N.Sallent 7 -C.W.Figueres 10
Lliga Catalana Infantil Mixt (25-30)

No ha pogut ser, a l´equip infantil se li ha acabat la benzina desprès de dominar el marcador quasi els 4 primers quarts per acabar cedint davant la major profunditat de banqueta dels empordanesos. Bon partit dels sallentins, recolzats en una menor rotació conscients de la diferencia envers el rival, que ha necessitat treballar molt dur per acabar emportant-se la victòria. Tot i el resultat contents per el bon rendiment de l´equip.

Primer quart igualat amb avantatge inicial sallentina amb gol de E.Masplà per arribar al final de quart 1-1. Els sallentins molt ficats dintre del partit van sortir al segon amb molta empenta aconseguint marcar diferències amb dos gols de renda, parcial de 2-0 amb gols de A.Marín i J.Tapia. La cosa pintava bé.

A l´inici del tercer quart els visitants retallen diferències, però els sallentins no es fan enrere i tornant a restablir la diferencia amb gol de A.Marín per arribar al final del quart 1-2, que ajustava el marcador 4-3 abans del canvi de banquetes. De sortida del quart període, empat i novament anotant els sallentins amb gol de A.Marín que resistien la empenta dels visitants que acabarien el quart imposant la seva llei amb un parcial de 1-3 que deixava el resultat en 5-6 i encara amb opcions.

L´inici del cinquè quart ha evidenciat que s´havia acabat la benzina, al 5-7 inicial van seguir dos gols més que deixaven un clar avantatge de 4 gols favorables al set visitant, i als sallentins ja amb la pólvora mullada cara a porteria, per acabar el partit ja decidit amb un parcial favorable de 2-1, amb gols de M.Cerezo i E.Masplà que tancaven el partit amb un rival que havia afluixat el ritme, fruit d´un partit molt lluitat per tots dos equips.
Arbitratge de R.Alarcón que ha xiulat 6 exclusions i 1 penal als locals per 9 al set figuerenc.

Parcials: 1-1, 2-0, 1-2, 1-3, 0-3, 2-1
C.N. Sallent: I.Chircu, E. Masplà (2), F.Castrillo, L.Ormenisan, A.Marín (3), H.Vicente, M.Cerezo (1), R.Herrera, M.Montalà, J.Tapia (1), M.Besora, M.Fernández.