14/2/16

Amb la mel als llavis.

C.N. Vallirana 13 -C.N. Sallent 11
Lliga Catalana 1à Divisió Absolut Masculí

El jove equip sallentí va pecar de inexperiencia ahir en un partit que tenia molt ben encarrilat a mig tercer quart amb avantatge de 3 gols, 6-9, per deixar-se empatar abans d´acabar el quart, fruit de la precipitació i la inexperiencia d´un equip molt jove per acabar perdent. L´equip d´ahir format pels joves i sense el fixatges d´hivern, va plantar cara i va fer un bon partit, demostrant-se ells mateixos, que també son capaços de jugar bé i fins i tot estar en disposició de guanyar partits. La inexperiencia en una categoria tan alta amb jugadors de nivell, es de moment, el peatge que cal pagar abans que aquest equip pugui assolir millors resultats. Tot arribarà.

Partit molt igualat com ho demostren els diversos parcials, els sallentins sortien endollats i portaven la iniciativa avançant-se per dos vegades al marcador i amb JX. Pallarès molt segur a la porteria aturant un penal. Primera diferencia favorable als locals ràpidament neutralitzada amb dos gols sallentins que feien arribar al final del primer quart guanyant 3-4. Gols de X.Ramos (2), R.Ruiz i A.Vilarasau.

De sortida del segon quart nou gol sallentí, S.Cabrera donava la primera renda de 2 gols abans de la reacció del locals que amb 3 gols tornaven a manar al marcador, 6-5. Acabant el quart amb gol de A.Montalà per arribar 6-6 a l´intercanvi de banquetes.

La sortida del tercer quart, excel-lent. Tres gols seguits dels sallentins, X.Ramos (2) i A.Montalà, deixaven descol·locat al rival amb la diferencia de 6-9. Nomes calia controlar el partit i seguir manant provocant la precipitació i les preses rivals. Va succeir tot el contrari, pilotes perdudes en passades dolentes i massa arriscades, mala elecció del xut i alguna errada en marcatge van fer que el partit arribes amb 9-9 al final del quart.

L´arrancada local del quart va ser la que va decidir el partit, 2 gols posaven per primera vegada en tot el partit diferencia de 2 gols que tot i que va reduir S.Cabrera momentaneament, no va ser suficient per aturar als locals que van tenir molt més clar el que havien de fer, per acabar emportant-se el partit per 13-11 davant la infructuosa lluita dels sallentins fins al final.
Arbitratge a carreg de A.Izquierdo y S.Moyano que van xiular 6 exclusions a tots dos equips i un penal als sallentins.

Parcials: ( 3-4, 3-2, 3-3, 4-2 )
C.N. Vallirana: A.Santos, A.Rodríguez (1), X.Ortiz, A.Romero, A.Morente (1), J.Fernández (3), C.Sañudo (2), G.Ponce (3), E.Rodríguez (1), R.Ballester (2), D.López.

C.N. Sallent: JX. Pallarés, M.Manrique, A.Giménez (1), S.Cabrera (2), X.Ramos (4),A.Vilarasau (1), X.Pelegrín, A.Montalà (2), R.Ruiz (1), B.Bello.