14/2/16

Comença la segona fase amb victòria.

C.N. Sallent 13 -C.N. Banyoles 5
Lliga Catalana Infantil Mixt ( 25-30 )

Partit guanyat amb facilitat pels jugadors sallentins davant dels molts problemes dels visitants per poder competir en el dia d´avui amb nomes 7 jugadors, sense cap canvi, degut a la coincidència de la jornada amb el campionat de Catalunya d´hivern de natació i la impossibilitat de canviar de dates el partit. Aquest fet, sens dubte, ha condicionat i deslluït el partit, permetent per altre banda, la major rotació a les files sallentines.

El partit ha quedat practicament resolt al primer quart amb 4-0 de parcial amb tota la artilleria sallentina la piscina, A.Marín (2), E.Masplà i M.Cerezo s´encarregaven de posar distancia al marcador. Segon quart amb molts titulars a la banqueta que feia que l´equip visitant entres al partit reduint la diferencia amb un parcial de 1-2, amb gol local de M.Cerezo.

Tant el tercer com el quart període han transcorregut sense gaire brillantor ni eficàcia repartint-se idèntics parcials de 1-0 local amb gol de J.Tapia i 0-1 per tancar el període amb 6-3 al lluminós que si ve no feia perillar el partit tampoc permetia la relaxació dels sallentins que avui no feien el seu millor partit.

Cinquè quart novament amb l´equip amb ganes de resoldre el partit definitivament i nou parcial de 4-0 amb gols de J.Tapia (2), E.Masplà i M.Montalà que finalment ha pogut jugar el partit desprès de la participació al C.Catalunya de natació per tancar amb un altre parcial favorable, 3-2, davant el cansament dels visitants sense cap possibilitat de donar descans al seus jugadors per acabar 13-5. Caldrà veure el rendiment de l´equip de Banyoles al partit de tornada ja que no podem tenir en compte el partit d´avui davant les nombroses absències dels visitants.
Arbitratge a carreg de F.Blanco que ha xiulat 6 exclusions per 4 dels visitants i 2 penals per cadascun.

Parcials: ( 4-0, 1-2, 1-0, 0-1, 4-0, 3-2 )
C.N. Sallent: I.Chircu, E.Masplà (3), F.Castrillo (1), L.Ormenisan (1), A.Marín (2), H.Vicente, M.Cerezo (2), R.Herrera, M.Montalà (1), J.Tapia (3), M.Fernández, M.Besora.

C.N. Banyoles: T.Casanova, M.Coma, M.Masdevall (2), M.Güell, M.Nadal (1), A.Rodríguez, M.Jordà (2).