7/2/16

Complicada victòria davant Sant Adrià.

C.N. Sallent 10 -C.W. Sant Adrià 5
Lliga Catalana Cadet Masculí ( 21-25 ).

Nova victòria dels sallentins que els situa segons de grup amb la primera volta finiquitada, complint les expectatives que hi havia sobre l´equip al començament d´aquesta segona fase, tot i les 4 baixes que presentava l´equip. Tot i això victòria amb matisos. El partit no va ser fàcil en cap moment i nomes l´últim quart va marcar la esperada superioritat sallentina envers del cuer del grup.

El partit va començar de manera horrible, els sallentins no creaven perill i els visitants aprofitaven per posar-se amb una clara avantatge al marcador 0-2 abans que els locals entressin dintre del partit, preàmbul de la esperada rua de Carnaval posterior al partit. A. Ballestero primer reduïa la diferencia i a 30 segons del final del quart Ll.Pérez feia la igualada, 2-2.

El segon parcial començava de igual manera amb molts dubtes. El canoner visitant E.Portabella feia el seu tercer gol dels 5 que va anotar, tots els del seu equip, convertint-se en una veritable amenaça per la porteria local i únic referent visitant en atac. A.Marín tornava les taules al partit que arribava al descans amb un inquietant 3-3.

Amb el intercanvi de banquetes l´equip més ben asentat, conscient que el partit no seria tant fàcil com s´esperava, l´equip va entrar més centrat marcant les primeres diferències, I.Ruiz i A.Pardo feien pujar una diferencia de dos gols a favor reduïda al moment en jugada de superioritat visitant. I.Ruiz anotava el 6-4 abans del final del quart.

L´últim quart tot i marcar la diferencia tampoc va ser un passeig. Dos penals seguits sobre el boia local A.Garrido eren transformats per I.Ruiz posant la diferencia en 8-4 que donava la tranquilitat necessària per jugar els últims 3 minuts. A.Garrido i M.Cerezo en bonic reves doblant boia eixamplaven la diferencia al 10-4 davant el bon treball defensiu dels sallentins. El partit es va tancar amb l´ultim gol visitant que deixava un definitiu 10-5.
Arbitratge a carreg de A.Ruiz que va xiular 3 exclusions als sallentins per 8 i 2 penals als visitants.

Parcials: ( 2-2, 1-1, 3-1, 4-1 )
C.N. Sallent: I.Chircu, E.Masplà, A.Ballestero (1), A.Marín (1), I.Ruiz (4), J.Tapia, A.Pardo (1), A.Garrido (1), Ll.Pérez (1), M.Cerezo (1).
C.W. Sant Adrià: JC.Galvéz, O.Ibañez, J.Hernando, I.Sánchez, H.Yebenes, E.Portabella (5), G.García, S.Varas, J.Rodrigálvarez, A.Pérez, P.González, M.Luque, R.Hernández.