14/2/16

La defensa, clau al derbi bagenc

C.N. Sallent 10 -C.N. Minorisa 1
Lliga Catalana Cadet Masculí ( 21-25 )

Victòria important dels sallentins al derbi bagenc jugat divendres que apropa als locals a l´objectiu final d´asolir la segona posició del grup que permet accedir a la tercera fase. La bona defensa sallentina pressionant constanment la linea exterior manresana va deixar sense poder d´anotació als rivals. I la tranquilitat i paciència en atac van acabar de fer la resta, guanyant el partit amb claredat i deixant molt a prop l´objectiu final. A més el bon marcatge del cubre A.Marín anul·lant els boies manresans i la gran actuació del porter local I.Chircu aturant tot el que van aconseguir xutar els tiradors manresans, van fer que el partit acabés amb una diferencia molt clara fent bona la tàctica molt preparada durant tota la setmana.

El primer parcial prou significatiu 3-0, I.Ruiz de penal, A.Marín i A.Garrido a la boia donaven la primera avantatge clara, el triangle sallentí format per els 3 golejadors més A.Ballestero, dominava el joc i no deixaven jugar còmodes als manresans que lluitaven sense èxit.

Només el segon quart els visitants van ser capaços de plantejar problemes als sallentins tal i com demostra el resultat del quart, 1-1. T.Sala anota l´únic gol manresà del partit i A.Garrido tornant a ser el boia resolutiu de sempre feia el 4-1.

La sortida del tercer quart va deixar ja el partit practicament sentenciat, 2 gols sallentins en el primer minut de part, I.Ruiz i A.Garrido feien pujar al marcador el 6-1 incrementat a 5 minuts del final del quart per A.Ballestero sobre la botzina de possessió, per tancar un altre parcial de 3-0 que es va ratificar a l´últim quart amb un altre parcial de 3-0 amb els sallentins sense afluixar i la desesperació dels jugadors manresans que veien com tot el que podien llençar a porteria era aturat pel bon partit del porter local I.Chircu que demostra estar en un bon moment de forma i en franca progressió oblidant les lesions que l´han tingut apartat durant tota la primera fase on l´equip va notar molt la seva absència sota pals.

Bon partit del triangle sallentí juntament amb la porteria que no van donar opcions als manresans. Caldria no pensar que ja esta tot fet i assegurar amb un altre victòria dels 3 partits restants per confirmar la classificació.
Arbitratge a carreg d´Alex Izquierdo que va xiular 7 exclusions als sallentins per 3 i 1 penal als manresans.

Parcials: ( 3-0, 1-1, 3-0, 3-0 )
C.N. Sallent: I.Chircu, E.Masplà, A.Balletero (1), A.Marín (3), I.Ruiz (2), J.Tapia, A.Pardo, S.Vendrell, A.Garrido (4), Ll.Pérez, L.Ormenisan.

C.N. Minorisa: G.Polinario, J.Flores, F.Jodar, A.Batanés, P.Pérez, C.Galán, A.Boix, C.Berloso, M.Puerta, T.Sala (1), A.Leon, J.Sala.