21/2/16

Convidats de pedra.

C.N. Montjuïc 15 -C.N. Sallent 1
Lliga Catalana Cadet Masculí ( 21-25 )

Nefast partit ahir dels cadets sallentins. En tot moment absents del partit i molt passius davant un bon Montjuïc ple de jugadors infantils no exempts de qualitat, tal i com ho demostren el seu currículum infantil, fet que encara posa més en entredit el rendiment dels jugadors sallentins ahir.

La victòria del passat cap de setmana en front del Minorisa, rival directe per aconseguir la segona plaça final, potser ha donat la falsa sensació als sallentins que la feina ja estava feta. I farien bé de no confiar-se, tot i que es molt difícil que perdin la posició, al mon de l´esport no hi ha res fet fins que esta al sac i ben lligat.

Queden 2 oportunitats per segellar la classificació, la primera en 15 dies a Anglès i la següent setmana a Sant Adrià, on només guanyant un dels dos partits la classificació ja estaria segellada i de pas millorar la imatge tant dolenta oferta ahir.

Del partit poca cosa a parlar, parcials molt clars per els locals. Només destacar que al primer parcial amb 2-0 els sallentins van fallar un penal que el podia haver mantingut al partit i que fins a l´últim quart els sallentins no van anotar el seu únic gol quan els local ja guanyaven per un escandalós 13-0. El gol sallentí anotat per E. Masplà. Significatiu es que cap dels components del triangle sallentí fos capaç d´anotar cap gol.
Arbitratge a carreg de Carla Castellà que va xiular dos exclusions i un penal als locals per 5 als sallentins.

Parcials: 3-0, 5-0, 3-0, 4-1.
C.N. Montjuïc: G.Ballesteros, D.Romero (1), S.Capuz (1), A. Lara, A.Cubells, A.Alonso, D.Bizcarri (3), P.Collado (6), A.alcalde (1), V.Marín (1), R. Holgado (1), A. Herrera (1), J.Chica, P.Saigner.

C.N. Sallent: I.Chircu, E. Masplà (1), A.Ballestero, G.Batanero, A.Marín, I.Ruiz, J.Tapia, A.Pardo, S.Vendrell, A.Garrido, Ll.Pérez, M.Cerezo, P.Pérez.