31/1/16

El cadet suma i segueix.

C.N. Sallent 11 -C.W. Anglès 7
Lliga Catalana Cadet Masculí (21-25)

Dos punts més per l´equip cadet que el mantenen dintre del camí per aconseguir l´objectiu final que s´ha marcat en aquest grup. Tot i no fer un bon partit i fallar molt de cara a la porteria rival, el bon parcial del segon quart va deixar el partit molt ben encarrilat per sumar la seva segona victòria en 3 partits a la espera de rebre el pròxim partit al CW Sant Adrià i seguir apuntalant les opcions sallentines.

Mala sortida de l´equip sallentí que semblava adormit, falt de mobilitat i molt previsible en el seu atac tot i mantenir un bon to defensiu nomes trencat pels visitants a 30 segons del final del quart. Toc d´atenció de Àngel Peirón davant el mal primer quart i 0-1 de parcial.

El segon quart va marcar la resta del partit i va ser on els sallentins van desarrotllar el seu millor joc. Els visitants no trobaven la porteria sallentina i per contra A. Garrido colpejava la defensa rival anotant 3 gols seguits des de la boia que donaven la volta al partit. I.Ruiz en jugada de superioritat tancava el quart amb un 4-0 de parcial per deixar un acumulat al descans de 4-1.

A l´inici del tercer quart retallan els gironins, respon pels locals I.Ruiz i A.Garrido incrementa la diferencia fins al 6-2 i les errades  fan que el marcador s´escurçi fins al 6-4. Intercanvi de gols abans del final que deixava un inquietant 7-5 amb gol de A.Marín.

A.Garrido i A.Ballestero encarrilaven el partit deixant la difencia en 4 gols, 9-5. Novament el lluitador Waterpolo Anglès tornava a retallar diferencies fins al 9-7 a falta de 5 minuts. G.Batanero primer i novament A.Garrido que acabaria amb 6 gols tancaven un partit no massa vistos tot i faltar encara 3,5 minuts per jugar, el marcador ja no es tornaria a moure.
El jutge del partit va xiular 2 exclusions locals per 7 exclusions i 2 penals als gironins.

Parcials: ( 0-1, 4-0, 3-4, 4-2 )
C.N. Sallent: I.Chircu, E.Masplà, A.Ballestero (1), U.Rodríguez, A.Marín (1), I.Ruiz (2), J.Tapia, A.Pardo, S.Vendrell, A.Garrido (6), Ll.Pérez, M.Castro, P.Pérez, G.Batanero (1).