17/1/16

Sense opcions davant el potent "Montju".

C.N. Sallent 3 -C.N. Montjuïc 12
Lliga Catalana Cadet Masculí ( Grup 21-25 )

Poca cosa a fer davant el potent Montju que demostra clarament que esta en un grup on no ha de tenir cap problema per aconseguir la primera posició del grup. Els emparellaments desfavorables de la primera volta l´han portat a un grup que guanyarà sense cap dubte.

Res van poder fer els sallentins tal i com reflexa el resultat del partit i els diferents parcials tots els guanyats pels barcelonins. El primer amb un clar 0-3 que ja deixava les coses molts difícils als sallentins. El segon amb parcial de 1-3 amb dos gols inicials dels jugadors visitants abans del primer gol sallentí anotat en transformar un penal per I.Ruiz, l´especialista de l´equip en transformar-los i ràpidament replicat pels visitants per arribar a l´intercanvi de banquetes amb un clar 1-6.

Inici del tercer quart que no canviaria res, els visitants continuaven demostrant la seva superioritat i es sallentins no tenien el seu millor dia, el seu màxim exponent en atac A.Garrido, ahir tampoc va tenir els seu millor dia, esperem veure´l en plenes condicions aviat. Parcial del quart de 0-2 que deixava el marcador en 1-8.

L´últim quart començava amb dos gols més del Montjuïc, 1-10 molt clar abans que els sallentins anotessin dos gols més. A.Pardo i I.Ruiz deixaven el lluminós en 3-10 abans del definitiu 3-12 en un partit molt fàcil pels barcelonins.

Derrota esperada i que entrava dintre dels plans de l´equip que continua amb les seves aspiracions intactes per arribar a l´objectiu fixat de ser segons de grup al final de la lligueta.
Arbitratge a carreg de D.Rodríguez que va xiular 6 exclusions als dos equips i 1 penal als de Montjuïc.

Parcials: 0-3, 1-3, 0-2, 2-4.
C.N. Sallent: I.Chircu, E.Masplà, A.Ballestero, U.Rodríguez, A.Marín, I.Ruiz (2), J.Tapia, A.Pardo (1), S.Vendrell, A.Garrido, Ll.Pérez, M.Cerezo.

C.N. Montjuic: N.Casas, D.Romero, D.Bizcarri, A.Cubells (1), C.Gimeno (3), V.Marín, P.Castellón (5), A.Conde (1), P.Sagnier, S.Capuz (1), A.Alonso (1), G. Ballesteros.