17/1/16

Primer punt de la temporada amb gust de victòria.

G.E.i.E.G. 9 -C.N. Sallent 9
Lliga Catalana de 1ª Divisió Absolut Masculina.

Il·lusionant començament de la segona volta desprès dels regals en forma de reforços que en han deixat els reis. La incorporació dels nous, sobre tot d´un clàssic de la plantilla sallentina, M.Prat, ha donat el plus de qualitat alliberant de pas de responsabilitat, al joves jugadors sallentins que ahir van fer un bon partit aconseguint el seu primer punt de la temporada que podien haver estat tot dos.

Primer parcial molt dolent en defensa, els locals anotaven fàcilment i els sallentins no encertaven amb la porteria tot i disposar de oportunitats per fer-ho, els pals o el punt de mira desviat ens feien arribar a un parcial de 4-0 abans d´obrir la llauna local, X.Ramos anotava desprès d´exclussió, un teva meva ràpid sense oposició defensiva. Nou gol local que posava el 5-1 i M.Prat apareixia per retallar abans dels final del quart 5-2.

Comença el segon quart desprès de l´esbroncada de A.Peirón pel vaig rendiment defensiu de l´equip. L´equip millora molt la faceta defensiva però continua fallant molt de cara a porteria fet que es transforma al final de quart en un parcial de 0-1 que deixava bones sensacions de cara a la represa i amb un Joanxa immens a la porteria ahir confirmant la linea ascendent de les seves últimes actuacions. Gol de M.Prat i 5-3 al descans.

Bona arrencada dels sallentins, X.Ramos i R.Ruiz posaven l´empat al marcador 5-5 als primer minuts del quart, exclusió de R.Ruiz i gol local, seguit d´un altre desprès de pilota perduda deixaven el 7-5 abans de l´intercanvi final de gols amb gol de M.Prat. Difícil per l´últim quart 8-6 però ahir hi havia moltes ganes a l´aigua.

L´últim quart, amb inici decebedor posava el 9-6. Els sallentins no va abaixar el braços i van creure en la remuntada, A.Giménez va reduir la diferencia, posteriorment M.Prat, autentic mal son pels locals feia el quart gol particular per deixar el marcador 9-8 a 2,31 i a la següent jugada penal que transformava S.Cabrera en l´empat a 9 a 1,50 pel final. Els sallentins no va saber aprofitar la última jugada del partit aconseguint el primer punt de la temporada amb regust de victorià. Els nous reforços fan que l´equip estigui més compensat i renova les il·lusions del grup.
Arbitratge dels senyors Gómez i Fuentes que van xiular 3 exclusions i 2 penals als grupistes i 7 exclusions als sallentins.

Parcials: ( 5-2, 0-1, 3-3, 1-3 )
G.E.i.E.G: M.Franco, E.Sangenis, S.Durán (4), J.Sánchez, E.Sánchez, E.Verges, M.Benac, G.Donzelli, A.Fernández (2), J.J.Martinez (3), A.Benac.

C.N. Sallent: JX.Pallarès,m M.Manrique, B.Bello, S.Cabrera (1), M.Prat (4), R.Boixader, X.Pelegrín, A.Montalà, X.Ramos (2), R.Ruiz (1), A.Giménez (1).