24/1/16

Tanquem primera fase amb derrota a Figueres.

C.W. Figueres 12 -C.N. Sallent 4.
Lliga Catalana Infantil Mixt ( Grup E ).

Els infantils tancan la primera fase amb una clara derrota a Figueres que no afecta a la classificació final dels sallentins, ja definida abans de la disputa         d´aquest partit. Els mes joves de l´equip, han dispossat de més minuts en espera del començament de la tercera fase, on esperem siguin un dels equips capdevanters del grup.

El primer va començar amb comandament sallentí, M.Cerezo obria el marcador en jugada de superioritat per arribar al final del quart amb empat. El segón quart va marcar la resta del partit amb un parcial definitiu de 4-0 alimentat sens dubte pels canvis, que donavan oportunitat als més petits de l´equip, fet que aprofitava molt bé l´equip local.

Als dos quarts seguents identic parcial 1-1 restablint la igualtat al joc però sense poder retallar la diferencia que donés esperançes de remuntada als sallentins al dos quarts finals. Gols ens aquests dos quarts de A.Marín.

Donada la poca importancia del partit pels sallentins Angel Peirón continuava movem la banqueta amb el criteri de fer jugar a tots els jugadors transformant el resultat dels dos últims quarts en dos parcials favorables als locals, 3-0 i 2-1 tancant el partit en gol en superioritat de A. Marín esperant el començament de la segona fase on tornarem a trobar a l´equip de Figueres on esperem la historia sigui ben diferent.
Arbitratge amb 8 exclusions i 1 penal per cadasqun dels dos equips. Un excluit per part local.

Parcials: ( 1-1, 4-0, 1-1, 1-1, 3-0, 2-1 )
C.W.Figueres: A.Lobel, B.Subies (3), M.Ferrer, R.Martínez, A.Bahí (1), A.Pérez, A.Coll, A.Villarejo (3), N.Franch, J.Tapia (3), J.Tilaguy (2), D.Ciurana, A.Mateo.

C.N. Sallent: I.Chircu, E. Masplà, F.Castrillo, L.Ormenisan, A.Marín (3), H.Vicente, M.Cerezo (1), R.Herrera, M.Montalà, J.Tapia, C.Fabrega, M.Fernández, M.Besora.