24/1/16

Només va faltar efectivitat.

C.N. Sallent 6 -C.N. Poble Nou 9
Lliga Catalana 1a Divisió Absolut Masculí.

Disputat partit el que es va veure ahir a la piscina sallentina davant un Poble Nou més treballat tàcticament, amb el mateix equip que porta competint tota la temporada. Els sallentins, molt renovats, van fer un bon partit, molt igualat. Només la falta d´efectivitat va evitar un resultat més positiu al final del partit. Tot i la derrota, l´equip cada dia que passa mostra una clara millora en el seu joc, mostrant-se lluitador i competitiu.

Primer quart igualat amb parcial de 1-2, l´extrem visitant P.Aguilella es mostrava molt efectiu i en dos jugades en inferioritat en posició 5, anotava els dos gols visitants excesivament sol transformant amb precisió des de la cantonada. El gol local anotat per A.Giménez i la pèrdua del porter local J.X. Pallares lesionat i substituït per R.Boixader perdent un jugador de camp.
El segon quart s´equilibran les forces tot i la tercera exclusió de A.Montalà que reduïa encara més els efectius sallentins. S.Cabrera amb 5 dels 6 gols de l´equip ahir transformava l´empat a 2, respost immediatamennt pels visitants. A 3 segons del final S.Cabrera novament establia l´igualada a la mitja part, 3-3 i tot per decidir.

Inici del tercer quart amb nova inferioritat local aprofitada pels visitants que tornant a avançar-se al marcador. Les errades sallentines de cara a porteria, alguna cosa va tenir a veure també el bon porter visitant P.Villena. Els bons atacs visitants fan que els barcelonins cobrin avantatge de 3 gols 3-6 que feia anar als sallentins a remolc. Dos gols més de S.Cabrera apropaven a 5-6 sense arribar a rematar del tot per tancar el quart amb un nou intercanvi de gols i acabar el quart 6-7.

A l´últim quart l´equip local va fallar massa de cara a porteria, fins i tot en clares ocasions davant del porter el que va acabar de decidir el partit pels visitants que si aprofitaven les seves ocasions acabant el partit amb un parcial de 0-2 per deixar el 6-9 final.
Tot i la derrota, bon partit dels sallentins, que es mostren en progressió a la espera de tancar la plantilla aquesta setmana amb una nova incorporació que encara donarà més pes a l´equip. Arbitratge a carreg de J.Colominas i X.Roman que van xiular 9 exclusions als locals per 10 i un penal als visitants.

Parcials: ( 1-2, 2-1, 3-4, 0-2 )
C.N. Sallent: JX.Pallarés, M.Manrique, B.Bello, S.Cabrera (5), M.Prat, A.Vilarasau, X.Pelegrín, R.Boixader, A.Montalà, X.Ramos, R.Ruiz, A.Giménez (1).

C.N. Poble Nou: P.Villena, S.García, H.Martínez (2), D.Seuma, G.Mata, R.Vidal, L.Delgado (1), Ll.Arxer, E.Tena (3), P.Aguilella (2), J.Mayol, O.Herrero (1), D.Serrano.