10/1/16

El derbi cadet, pels sallentins.

C.N. Minorisa 3-C.N. Sallent 11
Lliga Catalana Cadet Masculí ( 21-25)

Clara superioritat sallentina al derbi, en aquesta ocasió, en categoria cadet. Els manresans només van poder aguantar el primer quart abans que els sallentins imposessin la seva llei i poc a poc van anar eixamplant la diferencia mentre els manresans no aconseguien apropar-se amb perill a la porteria sallentina. La diferencia física i la major experiència dels jugadors sallentins va ser un obstacle molt gran per els locals.

Primer quart molt igualat, els manresans pressionaven fort i els sallentins no aconseguien arribar a prop de la porteria local. Els manresans s´avançaven amb gol de F.Jodar i la replica sallentina la donava A.Ballestero que feia que el quart arribés al final igualat 1-1.

Va ser al segon quart quan els sallentins va marcar les diferències entre els dos equips. Els manresans no podien arribar amb perill a la porteria sallentina i el sallentins anaven imposant les seves virtuts, fent un clar parcial de 0-4 que posava les coses al seu lloc. Gols de I.Ruiz (2), A.Garrido i Ll.Pérez.

Canvi de banquetes i consigna clara, no abaixem els braços i continuem igual. L´equip va continuar el guio del quart anterior i nou parcial clar que deixava, ara si, el partit totalment sentenciat deixant novament a 0 la porteria,0-3. Gols de A.Garrido, I.Ruiz ( de penal ) i A.Marín (també de penal ).

L´últim quart va transcorre amb els inusuals errors dels boia sallentí, A.Garrido, que va fallar nombroses ocasions clares cara a porteria, tot i els seus 4 gols finals. Intercanvi de gols que es va tancar en un altre parcial favorable als sallentins 2-3. Bon partit del cubre sallentí, A. Marín, que va destacar dintre d´un partit no massa vibrant, però fent bo el resultat pels sallentins que encara la segona volta amb bones perspectives.
Partit dirigit per S.Sampons que va xiular 6 exclusions i 3 penals als locals per 4 exclusions sallentines.

Parcials: 1-1, 0-4, 0-3, 2-3.
C.N. Minorisa: G.Polinario, J.Flores, F.Jodar (1), A.Batanes, P.Pérez (1), C.Galan, A.Bosch, C.Berloso, M.Puerta, T.Sala, A.Leon (1), J.Sala.

C.N. Sallent: I.Chircu, E.Masplà, A.Ballestero (1), M.Cerezo, A.Marín (1), I.Ruiz (4), J.Tapia, A.Pardo, S.Vendrell, A.Garrido (4), Ll.Perez (1), M.Castro, P.Pérez.