6/3/16

Derrota sense transcendència.

C.W. Anglès 12 -C.N. Sallent 9
Lliga Catalana Cadet Masculí ( 21-25 )

Derrota a Anglès dels cadets en un partit on els sallentins no van mostrar prou intensitat en una piscina difícil per la pressió que imposen els locals en tots els seus partits. Segurament també ha tingut molt a veure la dificultat de la setmana per preparar el partit donades les moltes baixes per grip dels seus integrants. Molts d´ells ni tan sols han pogut fer cap entrenament en tota la setmana. En qualsevol cas, el resultat més enllà de mantenir l´esperit de millora de l´equip, no canvia res amb la classificació matemàtica ja aconseguida des de la jornada anterior.

La mala sortida sallentina es va traduir de seguida en un 2-0 en contra que tot i ser igualat amb gols de I.Ruiz i A.Marín va perdre el rumb per acabar en un clar 5-2 al final del quart que ja deixava clar que els sallentins tindrien molt difícil guanyar el partit.

Segon quart amb l´equip més centrat que tot i rebre un altre gol del golejador local A. Ruscada que va acabar el partit amb 7 gols va aconseguir tancar la porteria local anotant-se el quart 1-2 amb gols de A.Garrido i A.Marín.

Desprès de l´intercanvi de banquetes el sallentins van continuar pressionant els rivals fins arribar a empatar el partit eixugant la diferencia local del primer quart 6-6 amb gols de Ll.Pérez i A.Marín transformant el seu segon penal sobre boia. Intercanvi de gols i nou empat amb gol de I.Ruiz i exclusió d´un jugador local i groga a l´entrenador el que aixecava un punt més la pressió dels locals que tancaven el quart anotant un altre gol que deixava el partit 8-7 a falta del´últim quart.

Tot i que els sallentins han lluitat per redreçar el partit fins estar 10-9 a falta de 4 minuts del final, aquí van acabar les forces i els locals van sentenciar amb dos gols més anotant-se els punts en joc.
Partit dirigit per A.Gómez que ha xiulat 9 exclusions, dos d´elles per vermella, i 2 penals, per 8 exclusions sallentines.

Parcials: ( 5-2, 1-2, 2-3, 4-2 )
C.W. Anglès: Z.Souliah, M.Bota (1), E.Bosch, P.Zamora, C.Marouan, M.Luque (2), I.Rodríguez, A.Ruscada (7), P.Bassà (2), A.Tomás, E.Ionut, G.Ruscada.

C.N. Sallent: I.Chircu, E.Masplà, A.Ballestero, U.Rodríguez, A.Marín (4), I.Ruiz (2), J.Tapia, A.Pardo, M.Cerezo, A.Garrido (2), Ll.Pérez (1), P.Pérez.