6/3/16

Immens però infructuós treball davant del líder.

C.N. Sallent 8 -C.N. Rubí B 18
Lliga Catalana 1a Divisió Absolut Masculí

Poca cosa tenien a fer els sallentins davant el poderós Rubí armat amb la majoria dels seu temible equip juvenil, un dels equips que probablement competira al campionat d´Espanya de la categoria, i més si veiem que l´equip sallentí es presentava al partit amb tots els seus joves, com sempre i només amb 8 efectius faltant a la cita la majoria dels pocs jugadors veterans de que disposa l´equip. Tot i això bon partit dels joves que van plantar cara els dos primers quarts molt a prop del Rubi aprofitant que ahir no van pressionar tot el que habitualment podem veure en els seus partits.

Primer quart molt clar pels visitants que imposaven el seu joc rapid i efectiu cara a la porteria sallentina marcant diferencies amb un clar 0-4 mentre els sallentins s´estavellaven davant el bon porter visitant ex-sallentí, K.Lenard. Va ser A.Montalà el primer en fer arribar la pilota a la xarxa a les acaballes del quart, 1-4.

La bona sortida sallentina aprofitant la baixada dels visitants i amb més encert davant la porteria visitant va encendre les alarmes a la banqueta rival. Primer A.Montalà tornava a retallar i tot i el gol visitant X.Ramos i S.Cabrera retallaven fins 4-5 acabant el quart amb un últim minut molt efectiu dels 2 equips amb 2 gols visitants i un altre gol de X.Ramos, 5-7 al descans.

Una marxa més imposada per l´equip visitant va definir el partit del tot, 3 gols visitants disparaven la diferencia a 5 gols abans del tercer gol de X.Ramos que no podria aturar la superioritat visitant que disparava el marcador amb 4 gols més per tancar el quart doblant al marcador als sallentins 7-14 amb un gol de bella execució de revés de R.Ruiz des de més enllà de 5 metres sobre la botzina.

L´últim quart només va servir per ratificar el resultat davant el cansament local per la impossibilitat de fer canvis mentre els visitants canviaven tot l´equip de cop per acabar amb parcial de 1-4, amb gol de R.Ruiz  i el definitiu 8-18.
Arbitratge de A.Boladeras i R.Marmol que van xiular 3 exclusions i 2 penals als locals per 10 exclusions als visitants.

Parcials: ( 1-4, 4-3, 2-7, 1-4 )
C.N. Sallent: R.Boixader, M.Manrique, S.Cabrera (1), X.Ramos (3), X.Pelegrín, B.Bello, A.Montalà (2), R.Ruiz (2).

C.N. Rubí B: K.Lenard, X.,Ortiz (2), E.Colet (1), J.Alonso (1), N.Lenard (2), J.Carrasco (2), M.Coma, O.Israel (2), S.Calomardo, I.Pina (1), A.Cuadrado (3), A.Ariño (4), M.Sabatè.