6/3/16

Valuòs empat de l´infantil.

C.W. Sant Adrià 6 -C.N. Sallent 6
Lliga Catalana Infantil MIxt ( 25-30 ).

Partit complicat tal com s´esperava davant un rival que mostra una millora evident en el seu nivell de joc tot i la curta experiència de l´equip en competició. L´entrenador local, A. Peirón, era sabedor de la dificultat del partit on una victòria donaria una diferencia clara de cara a aconseguir el segon lloc final del grup amb la dificultat d´intentar l´assalt al primer lloc per la manifesta superioritat del Figueres. La consecució de l´objectiu quedarà ajornat per la segona volta al partit de tornada a Sallent sense perdre de vista la resta de rivals del grup.

Partit molt competit on els quart s´han anat succeint a mínimes diferencies entre els dos equips que no podien imposar el seu domini sobre el rival veient un partit molt vistos tot i el curt resultat final fruit de les defenses dels dos equips i de les bones actuacions de les dues porteries.

Primer parcial 1-0, el segon 1-1 que mantenia la mínima diferencia al marcador per donar pas a un tercer quart on els sallentins aconseguien donar la volta al marcador amb un parcial de 0-2 que feien arribar a l´intercanvi de banquetes amb mínima diferencia de 2-3.

Represa del partit i parcial favorable als locals que deixava el marcador 3-3 amb els dos últims parcials per jugar i la llibertat d´alineacions segon reglament que obliga a jugar a tots els jugadors alineats. El cinquè període ha estat el més prolífic en anotació acabant amb 5-5 després del parcial de 2-2 amb els sallentins a remolc i gol als últims segons que donava l´empat a falta d´un últim quart amb un últim minut d´infart.

Defenses al límit durant tot el quart i gol local a 10 segons del final que feia perillar el partit. Temps mort per preparar l´última jugada, pilota a A. Marín, el jugador més avantatjat de l´equip que no falla pràcticament sobre la botzina acabant un bonic partit amb el definitiu 6-6. Els gols sallentins anotats per E.Masplà (2) i A.Marín (4).

Parcials: ( 1-0, 1-1, 0-2, 1-0, 2-2, 1-1 )