20/3/16

Final de temporada regular amb bon regust.

C.N. Sallent 5 -C.N. Montjuïc 14
Lliga Catalana 1a Divisió Masculina

S´acabava la temporada amb la visita d´un dels equips forts de la competició el C.N. Montjuïc. Segon de la temporada regular i amb plaça per les fases de ascens a categoria nacional. Els visitants es presentaven amb algunes baixes sensibles a la seva formació habitual però amb potencial superior als sallentins que presentaven les baixes de B.Bello i X.Pelegrín. Això va servir per donar la oportunitat a les joves promeses sallentines dels equips cadet i infantil completant per primera vegada en tota la temporada els 13 jugadors.

Els sallentins van sortir amb la intenció de tancar la temporada oferint una bona imatge i ho van aconseguir. Tot i això el domini inicial clar dels visitants que trencaven el partit amb un 0-3 abans que S.Cabrera pugues trencar en un llançament col-locat la pressió defensiva dels visitants, senya de identitat habitual d´aquest equip.

Els sallentins tot i la curta experiència dels seus jugadors no li van perdre la cara al rival jugant un bon segon quart i mantenien la distancia al marcador 2-4 amb sorprenent gol de l´infantil A.Marín en xut llunya nomes entrar al partit i tot i els dos gols visitants S.Cabrera posava el 3-6 i amb possibilitat de reduir més la diferencia abans dels descans en un atac fallit.

Bona sortida dels sallentins que continuaven competint i gol de X.Ramos que posava el 4-6, que no tenia continuïtat transformant-se a final del quart en un parcial de 1-4 desprès de 4 gols seguits de l´equip barceloní que pressionava molt més per encarrilar un partit que se li estava complicant.

L´últim quart la consigna era acabar dignament tot i la diferencia de 6 gols al marcador i no deixar-se anar tot i la superioritat visitant, per acabar, en un altre parcial de 1-4 amb un altre gol del golejador sallenti S.Cabrera i amb el debut del porter infantil I.Chircu que va tenir temps de fer una parada de merit abans del final, guanyant-se els aplaudiments dels assistents al partit i companys d´equip.

Temporada dura i a la vegada apassionant, veient com uns nois molt joves havien d´agafar el relleu dels més grans i ser la base de l´equip ocupant llocs de titulars i practicament sense recanvis. Només queda agrair el seu esforç i implicació i sobre tot la professionalitat i paciència de l´anima i lider d´aquest equip, Sergi Cabrera, sense tu no hauria estat possible.  Destacar també la bona imatge dels cadets I.Ruiz, A.Garrido i els infantils A.Marín i I. Chircu, que tot i la seva joventut no van desentonar pas.
Arbitratge de S.Rabadan i E.Iñesta que van xiular 7 exclusions sallentines per 3 dels visitants.

Parcials: 1-3, 2-3, 1-4, 1-4
C.N. Sallent: JX. Pallarès, M.Manrique, A.Giménez, S.Cabrera (3), X.Ramos (1), I.Ruiz, E.Cano, A.Marín (1), A.Montalà, A.Garrido, R.Ruiz, R.Boixader, I.Chircu.

C.N. Montjuic: V.Gispert, J.Jiménez (4), R.Herrero (2), D.Collado, Q.Lloret (1), M.Lloret, L.Mayol, S.Rodríguez (2), M.Badia (2), I.Exposito (2), I.Becerra (1), C.Cantos, J.Avila.