3/4/16

L´infantil resol amb solvència a Banyoles.

C.N. Banyoles 6 -C.N. Sallent 18
Lliga Catalana Infantil Mixt ( 25-30 )

Els petits tornaven a la competició regular desprès de l´aturada de setmana santa guanyant el partit a Banyoles amb molta solvència i sense donar cap oportunitat al rival. Només al primer quart els locals van presentar certa oposició als sallentins que van imposar la seva superioritat a la resta del partit guanyant de forma clara.

Primer quart igualat. Al gol sallentí inicial de M.Cerezo al primer atac del partit, responen els locals empatant els partit en un quart igualat. Només als últims segons els sallentins van decantar el quart de la seva banda amb gol de J.Tapia. Al segon les coses molt més clares. Els sallentins van trobar millors posicions de llançament que es van traduir en un parcial de 0-4 que deixava el marcador en 1-6 ja molt més tranquilitzador. Gols de E.Masplà i A.Marín (3).

Comencen les rotacions però l´equip continua manant a la piscina, portant la iniciativa i amb un altre parcial favorable de 2-3 que eixamplava la diferencia abans de l´intercanvi de banquetes fins 3-9 amb gols de E.Masplà i A. Marín (2). Aquesta diferencia es veuria ampliada al quart període amb un altre parcial de 1-3 i els sallentins dominant clarament el joc i el marcador, 4-12, amb gols aquest període de M.Montalà, M.Cerezo i E.Masplà.

Amb el partit totalment decidit i sense cap perill, els sallentins van donar més minuts als més petits i menys habituals, que no van desentonar i van continuar mantenint la superioritat als parcials guanyant-los tots. Acabant amb 2-3 al cinquè i un contundent 0-3 a l´últim, amb gols dels més petits F.Castrillo (07) i M.Fernández (04) per rematar un bon partit dels sallentins.
Arbitratge de M.Massegú que va xiular 6 exclusions i 1 penal al set local per 4 exclusions i 2 penals als visitants.

Parcials: 1-2, 0-4, 2-3, 1-3, 2-3, 0-3.
C.N. Banyoles: F.Casanova, A.Carretero (2), M.Masdevall (1), M.Carreró (1), A.Pera, E.Calprim (1), M.Güell, M.Nadal, M.Riera, A.Rodríguez, M.Jordà (1), M.Rodríguez.

C.N. Sallent: I.Chircu, E.Masplà (3), F.Castrillo (1), L.Ormenisan, A.Marín (5), M.Besora (1), M.Cerezo (5), H.Vicente, M.Montalà (1), J.Tapia (1), M.Fernández (1)