25/4/16

L´infantil fa patir al lider.

C.W. Figueres 7 -C.N. Sallent 6
Lliga Catalana Infantil Mixt ( 25-30 )

A prop de la sorpresa, nomes va faltar rematar el partit. Desprès de posar contra les cordes al lider del grup el sallentins van encaixar el 7-6 final a falta de 19 segons pel final i no van encertar en l´últim atac que hauria donat un merescut empat. Tot i el resultat els sallentins continuen consolidant la seva millora continua des de l´inici de temporada demostrant un salt de qualitat important i mostrant-se molt competitius en tots els partits que juguen.

Primer quart molt igualat de la mateixa manera que la resta del partit on els locals van ser els únics capaços d´anotar posant la diferencia en 1-0. El segon va seguir el mateix guio, defensa, defensa i defensa. Tasca on els sallentins van assolint els conceptes mostrant-se més forts i donant un parcial de 0-0 que deixava les coses igual.

El tercer quart va ser sallentí, primer M.Besora igualava el partit i tot i que els locals tornaven a marcar, penal a l´últim segon del quart i A.Marín anotava el gol que donava la igualada just abans del canvi de banquetes. Un primer minut dolent dels sallentins, feia que la diferencia es dispares a 2 gols, 4-2, però l´equip no va abaixar el braços, va tornar a nedar contra corrent i va tornar la igualada al marcador amb gols de M.Cerezo i J.Tapia, 4-4 i tot per decidir ja amb la llibertat de canvis que marca el reglament.

Cinquè quart intens, es lluitaven les pilotes i els locals no veien la manera de desfer-se de un ordenat i perillós equip sallentí i tot i anar sempre per davant, sentien l´ale al clatell dels sallentins que eixugaven la diferencia i amenaçaven la victòria del lider, primer amb gol de E.Masplà i desprès amb gol de A.Marín per arribar 6-6 a l´últim quart molt travat i amb molts nervis on els locals van trencar l´empat a 19 segons del final i el sallentins no van encertar a l´última jugada per tornar a empatar. Tot i la derrota, molt contents del rendiment dels petits.
El jutge del partit va xiular 8 exclusions i 1 penal als locals per 4 exclusions sallentines.

Parcials: 1-0, 0-0, 1-2, 2-2, 2-2, 1-0.
C.N.Sallent: I.Chircu, E. Masplà (1), F.Castrillo, L.Ormenisan, A.Marín (2), H.Vicente, M.Cerezo (1), M.Besora (1), M.Montalà, J.Tapia (1), M.Fernández.