8/5/16

Una de freda i una de calenta.

C.N. Montjuïc 22 -C.N. Sallent 8
Lliga Catalana Cadet Masculí (19-22)

Derrota dels sallentins que van estar molt lluny d´exhibir la seva millor cara mostrada en els últims partits jugats i van ser clarament superats pels locals en tots els quarts del partit. La mala defensa sallentina i la falta de lluita van ser claus, projectant la pitjor versió de l´equip durant el transcurs del partit molt lluny de la versió que va guanyar a Hospitalet.

Nomes un parell de minuts va ser el que van aguantar els sallentins la empenta local, amb 1-1 inicial amb gol de I.Ruiz transformant un penal. A partir d´aquest moment clar parcial de 4-0 el que restava de quart per arribar al final amb un rotund 5-1.

No va millorar el segon tampoc on els sallentins inoperants cara a porteria i molt lluny del seu nivell defensiu, inoperants davant el joc local que es tornava a anotar un altre parcial contundent, 5-0. que finiquitava el partit al descans, 10-1.

El tercer, ja amb els locals sabent-se guanyadors, relaxació en la defensa local i pur joc d´atac i gol on els sallentins tampoc van sortir gaire afavorits tal i com ho demostra el 8-6. Si més no, els sallentins van veure porteria amb 2 gols de I.Ruiz, 3 més de A.Pardo i M.Cerezo amb un.

Últim parcial amb l´equip esperant la fi del partit i amb un altre parcial dolent de 4-1, que rematava un mal partit del sallentins amb el gol de A.Marín, esperant el proper la pròxima setmana davant el GEiEG on esperem millori el rendiment de l´equip.
Arbitratge de F.J. Blanco que va xiular 7 exclusions i 2 penals per tots dos equips i destacan la vermella directa al porter sallentí, I.Chircu, per acció no reglamentaria.

Parcials: 5-1, 5-0, 8-6, 4-1.
C.N. Montjuic: J.Chica, P.Sagnier (1), D.Bizcarri (4), S.Capuz, G.Gil (1), P.Collado (6), A.Lara (2), R.Holgado (1), A.Cubells, V.Marín (3), A.Alonso (3), A.Alcaide (1), A.García, A. Herrera.

C.N. Sallent: I.Chircu, M.Cerezo (1), A.Ballestero, L.Ormenisan, A.Marín (1), I.Ruiz (3), J.Tapia, A.Pardo (3), A.Garrido, Ll.Pérez, M.Castro.