15/5/16

Bon partit entre sallentins i gironins.

C.N. Sallent 5 -G.E.i.E.G. 5
Lliga Catalana Cadet Masculí (19-22 )

Bon partit jugat ahir entre sallentins i gironins que va acabar en taules. Tot i l´empat el partit es podria haver decidit per qualsevol costat tot i que la iniciativa  al marcador la va portar l´equip gironí durant bona part del partit, els sallentins, ahir amb baixes, podien haver sentenciat en dos ocasions fallant 2 penals.

Bon inici sallentí que de sortida obtenia un penal ben executat per I.Ruiz que posava la primera i única diferencia del partit a favor dels sallentins, poc va durar, de seguida els gironins empataven el partit. Tot i que els dos equips intentaven agafar el comandament, les defenses dominaven sobre els atacs deixant el marcador inamovible fins als últims dos minuts i escaig. Dos gols gironins donaven un clar avantatge que els sallentins van respondre amb immediatesa. Primer amb gol de A.Garrido i poc desprès en jugada de superioritat Ll.Pérez feia l´empat amb que va acabar un primer quart lluitat i amb bon joc.

Segon quart igualat com tot el partit, els gironins es mostraven un equip solid i molt lluitador i els sallentins intentaven imposar-se sense aconseguir-ho. Cap amig quart gol gironí que desfeia l´empat i que no va poder ser contrarestat fins l´últim segon quart amb un altre jugada de pilota a la boia que guanya partida. Canvi de banquetes amb 4-4 i el partit per decidir.

El tercer quart va acabar amb empat a 0. Els sallentins no van ser capaços d´aprofitar les seves oportunitats desaprofitant una jugada de superioritat i I.Ruiz fallava un penal que podria haver donat un avantatge clau per el desenvolupament del partit. La resta del quart va transcorrer entre les errades en llançaments i la bona feina de les dos defenses deixant el marcador immovil.

Sortida de l´últim quart amb gol gironí que tornava a posar terra de per mig però respost ràpidament amb gol de A. Marín. Els sallentins feien mal a la defensa gironina provocant exclusions que no es van poder aprofitar. I novament un altre penal fallat, aquesta vegada A.Marín fallava des dels 5 metres a 1,43 el que podia haver estat el gol del triomf. Els marcador ja no es mouria acabant en 5-5 final.
Arbitratge a carreg de M.Barniol, mateix arbitre del partit de la primer volta a Girona, que va xiular 1 exclusió als jugadors sallentins per 6 exclusions i 3 penals als gironins.

Parcials: 3-3, 1-1, 0-0, 1-1.
C.N. Sallent: I.Chircu, M.Cerezo, A.Ballestero, L.Ormenisan, A.Marín (1), I.Ruiz (1), J.Tapia, F.Castrillo, A.Garrido (2), Ll.Pérez (1).

G.E.i.E.G: A.Benach, T.Cuesta (1), L.López (1), A.Jonama (1), R.Palet, J.Pinto, P.Daura (2), A.Urraca, M.Casabó, M.Gatius, F.Franco