22/5/16

Final de temporada amb bon partit.

C.N. Hospitalet 8 -C.N. Sallent 7
Lliga Catalana Cadet Masculí 19-22 )

El cadet tanca la temporada amb un bon partit a Hospitalet. Tot i la derrota els sallentins van tenir diverses oportunitats per poder emportar-se un partit dominat en el marcador en tot moment pels jugadors locals. El partit va arribar empatat a final del tercer quart i els sallentins no van saber rematar a l´últim quart, seguint la línia d'irregularitat que ha mostrat l´equip.

Tot i això, contents per l'evolució demostrada per l´equip durant el transcurs de la temporada, tots recordem el rendiment que oferia l´equip a principi de temporada i tots tenim a la retina els moments de bon joc i el creixement de l´equip tant pel que fa a conjunt com individual mostrat en diversos partits de la segona i tercera fase que acaba amb aquest partit.

Pel que fa al partit, primer quart molt defensiu, habitual en el 7 sallentí, on nomes en jugada de superioritat els locals van poder inaugurar el marcador acabant el quart amb 1-0. I tot i la bona defensa sallentina que continuava al segon quart es feia cada vegada més evident el problema d´aquest equip, la seva falta de gol, ens costa molt arriscar i buscar bones posicions de llançament quan la via de la boia queda ofegada. Els locals van fer el 2-0 i resposta sallentina a 22 segons del final amb gol de G.Batanero i tanquem el quart oblidant que encara quedava una defensa concedint el tercer gol local. 3-1.

Sortida del tercer quart amb la premissa de buscar llançament. Gol local que posava un dur 4-1 i reacció sallentina que encadenava dos gols reduint la diferencia a un únic gol, G.Batanero i I.Ruiz. Nou gol local que no encongia el braç dels sallentins que anotaven 2 gols més empatant el partit a 5, amb gols de A.Marín i G.Batanero a un minut del final de quart. Ens tornem a oblidar de defensar i nou gol local, restablint la igualada al final del quart a l´últim segon amb gol de I.Ruiz. Cal reconèixer l'habilitat de l´entrenador, A.Peirón, per planificar les jugades de últims segons, ja que hem tret molt bon rendiment durant tota la temporada.

Bon inici de l´últim quart, on no vam saber rematar el partit quan estàvem en millor posició que els locals que van reaccionar cap a mig quart anotant dos gols seguits. I tot i reduir la distancia a 1 minut del final, aquesta vegada l'última jugada no va funcionar perdent el partit amb el 8-7 final.
Arbitratge de C.Nuñez que va xiular 3 exclusions als locals, amb una vermella directe, per 4 als sallentins.

Parcials: 1-0, 2-1, 3-5, 2-1.
C.N. Hospitalet: N.Sousa, A.Judez, R.Luengo, A.López, O.Quesada (4), A.Pla (1), D.González, A.Candia (2), F.Almarcha, A.Turrillo (1), N.Beascoechea, N.Agudo.

C.N. Sallent: I.Chircu, M.Cerezo, A.Ballestero, L.Ormenisan, A.Marín (2), I.Ruiz (1), J.Tapia, A.Pardo, G.Batanero (4), A.GarridoLl.Pérez, P.Pérez.