29/5/16

L´infantil torna a punxar.

C.W. Taurons Andorra 6 -C.N. Sallent 5
Lliga Catalana Infantil Mixt ( 25-30 )

Últim partit de lliga per els mes petits de la casa que tancant la temporada oficial amb 3 derrotes seguides que el deixen en tercera posició definitiva del grup. 

Tot i el bon partit jugat a Figueres on els campions de grup nomes ens van poder guanyar el partit als últims segons, la veritat es que, en les dos últimes jornades els sallentins no han estat a l´alçada amb un baixada de rendiment perdent avui amb un renovat Andorra que demostra la seva bona progressió tot i la seva joventut en competició.

El partit amb resultat final per la mínima deixa una mica fred, més si pensem en les diverses vegades que hem jugat aquesta temporada amb l´equip andorrà tancant en totes elles la diferencia de 15 gols reglamentària abans del final dels partits.

Aquesta baixada de rendiment, es coincident, sense que sigui la única rao, amb la intranquil-litat que es viu a dia d´avui en la secció amb l´anunci de que a 30 de juny, l´actual entrenador Àngel Peirón deixarà de ser l´entrenador de la secció. Esperant la solució que pugui aportar el club per assegurar un projecte i la continuïtat dels actuals equips ja prou justos per competir.

Tot i els dubtes, pessimisme actual i intranquil-litat que s´esta vivint entre pares i esportistes, mantenim la confiança i l´esperança que la entitat estarà a l´alcada i trobarà les solucions a la situació actual garantint la continuïtat de la secció en el futur.

Ens queda la preparació per els tornejos típics del mes de juny on els absoluts competiran al torneig Beach Polo de Roses i l´equip cadet al torneig Marea Verda de Montjuïc, tots dos els pròxims dies 17 i 18 on esperem que els equips treguin la seva millor versió per donar la seva millor cara. I recordar també la festa del pròxim cap de setmana on els pares tornarem a l´aigua per comprovar la dificultat tant gran que te aquest esport jugant un partidet amb el nanos i amb la posterior arrossada que posarà fi a una jornada ja tradicional dintre de les activitats de la secció.