15/5/16

Desapareixem al quart periode.

C.N. Sallent 4 -C.W. Sant Adrià 6
Lliga Catalana Infantil Mixt ( 25-30 )

Nomes un quart període horrible on els sallentins s´han vist clarament superats pels jugadors del Sant Adrià, ha tirat per terra tota la bona feina de la segona volta condemnant l´equip a la tercera plaça final quan es tenia tot a favor i l´empat ens valia, ja que no es contempla que l´equip visitant perdi els pròxim partit a casa davant el Banyoles.

Primer favorable als sallentins, que va acabar amb la tranformació d´un penal de A. Marín que posava per sobre als sallentins. que podien haver incrementat la diferencia en alguna jugada fallida del segon quart on el marcador va continuar inamovible, 1-0.

Tot el contrari al tercer quart quart on els jugadors visitants donaven la volta al partit trobant el forat i empatant en l últim atac del quart novament per A. Marín, únic golejador sallentí del partit que ha estat massa sol en tasques ofensives. El quart període, per oblidar, l´equip visitant passava per sobre dels sallentins desconeguts, desorientats i fora de lloc, El primer en superioritat i a partir d´aqui 3 gols més deixaven l´equip practicament sense cap opció amb un marcador de 2-6.amb gols de H.Yebenes i J.Rodríguez.

L´equip visitant no ha fet cap gol més en tot el partit, ha tingut prou amb dos quarts molt efectius per emportar-se el partit. Cinquè quart amb el sallentins molt desencertat i encara atordits per el parcial anterior que no han sabut transformar les seves oportunitats i últim parcial amb un insuficient 2-0, tots dos de A.Marín que deixant a l´equip a un punt del Sant Adrià a falta de una última jornada amb enfrontaments teòricament fàcils per tots dos equips.

Tot i la derrota, cal valorar la bona marxa i el bon rendiment oferit per l´equip aquesta segona volta, on ha evolucionat clarament tot i la joventut e inexperiencia inicial de molts dels seus components. Arbitratge amb dos exclusions sallentines per 4 dels visitants a més de 1 penal.

Parcials: 1-0, 0-0, 1-2, 0-4, 0-0, 2-0.
C.N. Sallent: I.Chircu, F.Castrillo, L.Ormenisan, A.Marín (4), H.Vicente, M.Cerezo, D.Sagues, M.Montalà, J.Tapia, C.Fabrega, M.Fernández.

C.W. Sant Adrià: C.Paredes, L.Casado, H.Yebenes (3), I.Sánchez, S.Gutierrez, H.Guaita, A.Pérez (1), A. Planes, J.Rodríguez (2), A. Pujol, Q.Lahoz, R.Parra.